Aanbestedingen

Alle inkopen die de gemeente doet zijn eigenlijk aanbestedingen. Zelfs inkopen van een paar euro. De gemeente kan uit verschillende manieren kiezen om een opdracht aan te besteden. Hierbij moet zij zich wel houden aan aanbestedingsregels en inkoopbeleid. Wilt u als ondernemer aan een aanbesteding meedoen? Bekijk dan de vormen van aanbesteding en de lopende aanbestedingen.

  Europese of nationale aanbestedingen

  Dit zijn de opdrachten die de gemeente moet publiceren. Aan de onderstaande overzichten lopende aanbestedingen en aanbestedingen waarvan de inschrijving is gesloten, kunnen geen rechten worden ontleend en vloeien voor de gemeente geen verplichtingen voort. Naast publicatie op deze website informeert en communiceert de gemeente over deze overzichten alleen via TenderNed (www.tenderned.nl), het online marktplein voor aanbestedingen. Is in het overzicht nog geen link naar TenderNed vermeld, dan is nog geen publieke informatie voor ondernemers beschikbaar.

  Marktconsultatie

  Een marktconsultatie is een oproep aan ondernemers om hun visie te geven op een specifiek inkoopvraagstuk. Een marktconsultatie is de handigste manier om voordat een aanbesteding start, de mogelijkheden en verwachtingen aan de opdrachtgevers bekend te maken.

  Lopende marktconsultaties

  Marktconsultatie Sluitingsdatum Type aanbesteding
  Maatwerkarrangementen 2020 31-12-2099 Dienst

  Toekomstige aanbestedingen

  Nieuwe projecten

  Bekijk de lijst met verwachte aanbestedingen.

  Overzicht verwachte aanbestedingen (PDF, 187,6 kB)

  Afgelopen contracten

  Bekijk de lijst met binnenkort aflopende grote contracten.

  Overzicht aflopende contracten (PDF, 184,9 kB)

  Zie ook

  Gepubliceerd: 20 maart 2018Laatste wijziging: 4 juni 2019