Raad in de Stad: praat met uw raad!

De gemeenteraad neemt belangrijke beslissingen over de stad en vertegenwoordigt alle inwoners van Den Haag. Dit werk kunnen de raadsleden niet zonder inbreng uit de stad. Met Raad in de Stad gaat de gemeenteraad de komende jaren langs alle stadsdelen in Den Haag om in gesprek te gaan met bewoners om te horen wat er leeft in het stadsdeel.

Raad in de Stad Leidschenveen-Ypenburg

In juni komt Raad in de Stad naar Leidschenveen-Ypenburg toe. Zodra er meer bekend is over deze bijeenkomst zullen wij de beschikbare informatie op deze pagina plaatsen.

Raad in de Stad Scheveningen

Op woensdagavond 15 februari 2023 kwam Raad in de Stad naar Scheveningen toe. De bijeenkomst werd georganiseerd in Muzee Scheveningen. Raadslid Judith Klokkenburg-Reedeker was de voorzitter van de avond. Bekijk hier een korte samenvatting en enkele foto's van deze editie van Raad in de Stad, of lees het uitgebreide schriftelijke verslag van deze bijeenkomst.

Raad in de Stad Loosduinen

Op maandagavond 21 november 2022 kwam Raad in de Stad naar Loosduinen toe. Bekijk hier een korte samenvatting en enkele foto's van deze Raad in de Stad bijeenkomst in stadsdeel Loosduinen, of bekijk het schriftelijke verslag en de videoregistratie van deze bijeenkomst.

Meer informatie

Neem bij vragen contact op met Marjolein Woudstra, raadsvoorlichter. Zij is te bereiken via raadindestad@denhaag.nl of via 06 – 51 56 15 16.

Gepubliceerd: 10 mei 2019Laatste wijziging: 13 maart 2023