Casper van der Feltz – Stadsdeeldirecteur Haagse Hout

Casper van der Feltz is de stadsdeeldirecteur van Haagse Hout.

Portretfoto van Casper van der Feltz in donkerblauw pak en wijnrode stropdas.

Personalia

Voornaam
Casper
Achternaam
van der Feltz

Persoonlijk woord

Mijn naam is Casper van der Feltz. Sinds april 2024 ben ik de stadsdeeldirecteur van Haagse Hout. Ik heb hiervoor al langer bij de gemeente Den Haag gewerkt als manager Projecten en manager Economie bij de dienst Stedelijke Ontwikkeling (DSO). In deze functies werkte ik met inwoners, bedrijven en woningcorporaties om samen ontwikkelingen in de stad mogelijk te maken. Zo ben ik in het verleden bij veel (bouw)projecten in Haagse Hout betrokken geweest.

In mijn vorige functies heb ik mij vooral bezig gehouden met de fysieke kant, maar leefbaarheid vind ik zeker zo belangrijk. Als stadsdeeldirecteur wil ik zichtbaar zijn en zo dicht mogelijk bij de inwoners en ondernemers staan.

Ik kijk ernaar uit om Haagse Hout (nog) beter te leren kennen en, samen met alle betrokkenen, nog mooier te maken. Het is een bijzonder stadsdeel door de diversiteit aan bewoners, bedrijven, instellingen en groen. Haagse Hout staat bekend om zijn groene parken en is een fijne plek om te wonen en te verblijven. Ik verheug mij er op om mij daarvoor in te zetten.

Contact

E-mail: Begin link: haagsehout@denhaag.nl, einde link.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070