Aanbod kavels Den Haag

Gepubliceerd: 
13 juni 2017
Laatste wijziging: 
13 juni 2017

Zoekt u een kavel in Den Haag? Zoekt u levendigheid, natuur en rust of juist een woon-werkomgeving? Het aanbod aan kavels is veelzijdig. Dat geldt voor de grootte, de prijs en de ligging.

De gemeente Den Haag brengt regelmatig kavels in de verkoop.

Wat is er nu nog te koop

De verkoop van kavels in Deelplan 20 is gestart en er is nog een aantal kavels beschikbaar. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op 'Kavels Ypenburg deelplan 20'.

Kavels in optie

De inschrijving voor de 6 kavels voor de bouw van een vrijstaande woning aan de Boomaweg (fase 2A) is gesloten. Alle kavels staan op dit moment in optie. Kijk voor meer informatie over deze locatie op 'Kavels te koop aan de Boomaweg (fase 2A)'.

Op 9 juni 2017 is de omschrijving gesloten voor de kavels aan de Cannenburglaan. Deze 12 kavels zijn te koop met een financieringsregeling voor starters op de koopwoningenmarkt. Meer informatie over deze kavels vindt u op de pagina Kavels Cannenburglaan.

Start verkoop nieuwe locaties

De volgende locaties gaan ook in 2017 in de verkoop: 

De volgende locatie gaat begin 2018 in verkoop:

Verkocht/Gerealiseerd

De Kavelwinkel van de gemeente Den Haag is in 2012 gestart. Sindsdien zijn al honderden kavels en klushuizen verkocht aan particulieren, ondernemers en ontwikkelaars.
De onderstaande locaties met kavels (gerangschikt per stadsdeel) staan volledig in optie, zijn verkocht of zelfs al opgeleverd en bewoond.

Centrum

Escamp

Laak

Leidschenveen-Ypenburg

Loosduinen

Segbroek

Haagse Hout

Gepubliceerd: 
13 juni 2017
Laatste wijziging: 
13 juni 2017