Uw zoekopdracht

Warme maaltijden voor 65+'ers en gehandicapten

Gepubliceerd: 
01 juli 2016
Laatste wijziging: 
01 juli 2016

Haagse 65+'ers of gehandicapten kunnen in de restaurants van de Haagse zorginstellingen terecht voor een warme maaltijd. Bij Den Haag aan Tafel kunt u een 3-gangen diner eten met € 2,20 korting.

De restaurants worden beoordeeld met de Gouden bordjes. Gouden bordjes worden gegeven aan de restaurants die de beste maaltijden serveren. Vraag ernaar bij het restaurant van uw zorginstelling of kijk in de folder.

Deelnemende restaurants

Voor een overzicht van de deelnemende restaurants kunt u op socialekaart.net de zoekterm 'de gouden bordjes' gebruiken.

Korting met de Ooievaarspas

Hagenaars vanaf 65 jaar, gehandicapten en chronisch zieken met een Ooievaarspas krijgen korting bij de maaltijdaanbieders. Dit geldt ook voor aan huis bezorgde maaltijden. De korting is € 2,20 per maaltijd.

Om korting op maaltijden te krijgen, meld u zich aan bij Meldpunt Maaltijden van de gemeente Den Haag. U doet dat via het aanvraagformulier in de folder. Vergeet niet een kopie van uw Ooievaarspas mee te sturen met uw aanvraag. In de folder staat ook de aanbieders.

Vragen?

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met Meldpunt Maaltijden via meldpunt.maaltijden@haeghegroep.nl of telefoonnummer (070) 353 30 90 (maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.00 uur).

Den Haag: aan tafel! (Fotografie: Lucia Gugliemetti)
Den Haag: aan tafel! (Fotografie: Lucia Gugliemetti)

 Gepubliceerd: 
01 juli 2016
Laatste wijziging: 
01 juli 2016