Uw zoekopdracht

Contact

Heeft u een vraag, idee, klacht, compliment of melding? Neem dan contact op met de gemeente Den Haag via chat of mail. U kunt ook bellen, langskomen op 1 van de stadsdeelkantoren of een brief sturen. 

Chat met de gemeenteStel uw vraag op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur.Mail de gemeente

Heeft u een vraag over de dienstverlening van de gemeente? Kunt u iets niet vinden op de website of wilt u een probleem melden? Gebruik dan het contactformulier vraag aan de gemeente.

Iets melden of klacht indienen

Twitter en Facebook

De gemeente Den Haag is actief op Twitter en Facebook. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, praat mee of stel een vraag.

Bellen

U belt de gemeente Den Haag op het speciale telefoonnummer: 14 070. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar telefoonnummer +31 70 353 30 00.

Langskomen

U kunt langskomen op het stadhuis of een van de stadsdeelkantoren. Bekijk het adres en de openingstijden van het stadhuis en de stadsdeelkantoren.

Schrijven

Schrijft u liever een brief? Dan kunt u deze sturen naar het algemene postadres van de gemeente:

Postbus 12 600
2500 DJ Den Haag

Reactietermijn bij schrijven

Nadat de gemeente uw brief heeft ontvangen, krijgt u binnen 2 weken een ontvangstbevestiging of een reactie via de post. Binnen 4 weken krijgt u antwoord op uw brief. Haalt de gemeente dit niet, dan ontvangt u een tussenbericht met de reden van de vertraging en verwachte termijn. 

Voor de schriftelijke vragen (van de raad) geldt een reactietermijn van 4 weken. En voor raadsadressen 8 weken.

Zie ook

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?