Uw zoekopdracht

Contact

Heeft u een vraag, idee, klacht of melding? Neem dan contact op met de gemeente Den Haag. Dat kan via deze website. U kunt ook bellen, langskomen op een van de stadsdeelkantoren of een brief sturen. 

Mail de gemeente

Heeft u een vraag over de dienstverlening van de gemeente? Kunt u iets niet vinden op de website of wilt u een probleem melden? Gebruik dan het contactformulier vraag aan de gemeente.

Melden

Wilt u iets melden aan de gemeente? Bijvoorbeeld een kapotte lantaarnpaal of afval op straat? Ga dan naar meldingen openbare ruimte. Woonoverlast en overlast door bedrijven en bouw meldt u bij meldingen wonen en bouwen.

Klacht indienen

Bent u ontevreden over de dienstverlening van de gemeente? Neem dan contact op via klachten over de gemeente.
Vindt u dat u onbehoorlijk bent behandeld door de politie? Neem dan contact op via klachtenregeling politie (www.politie.nl).

Bellen

U belt de gemeente Den Haag op het speciale telefoonnummer: 14 070. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar telefoonnummer +31 70 353 30 00.

Twitter en Facebook

De gemeente Den Haag is actief op Twitter en Facebook. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, praat mee of stel een vraag.

Langskomen

U kunt langskomen op het stadhuis of een van de stadsdeelkantoren. Bekijk het adres en de openingstijden van het stadhuis en de stadsdeelkantoren.

Schrijven

Schrijft u liever een brief? Dan kunt u deze sturen naar het algemene postadres van de gemeente:

Postbus 12 600
2500 DJ Den Haag

Reactietermijn bij schrijven

Nadat de gemeente uw brief heeft ontvangen, krijgt u binnen 2 weken een ontvangstbevestiging of een reactie via de post. Binnen 4 weken krijgt u antwoord op uw brief. Haalt de gemeente dit niet, dan ontvangt u een tussenbericht met de reden van de vertraging en verwachte termijn. 

Voor de schriftelijke vragen (van de raad) geldt een reactietermijn van 4 weken. En voor raadsadressen 8 weken.

Met toeristische vragen kunt u terecht bij de VVV van Den Haag.

Zie ook

Chat met de gemeenteStel uw vraag op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur.Loket

Wist u dat u veel zaken met de gemeente online kunt regelen? Zoals een parkeervergunning aanvragen of uw verhuizing doorgeven. Ga hiervoor naar het loket.

Afspraak maken

Paspoort, identiteitskaart of rijbewijs nodig? Maak een afspraak voordat u langsgaat en voorkom wachten!