Uw zoekopdracht

Verkeersprojecten

Neherkade

Neherkade

De Neherkade krijgt een nieuwe inrichting en een korte tunnel. Begin 2014 start het werk. Eind 2015 moet alles klaar zijn.

Inrichting Neherkade

Rotterdamsebaan

De Rotterdamsebaan wordt de nieuwe verbindingsweg tussen knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag.

Naar de Rotterdamsebaan

Noordwal-Veenkade

De Noordwal-Veenkade krijgt een heel nieuw uiterlijk. De historische gracht komt terug en onder het nieuwe grachtdeel komt een volautomatische autoberging.

Naar de Noordwal

Groot Hertoginnelaan

Artist impressie Groot Hertoginnelaan

Herinrichting Groot Hertoginnelaan

Sinds 23 september 2013 wordt hard gewerkt aan het opnieuw inrichten van de Groot Hertoginnelaan. Door de herinrichting verbetert de uitstraling van de laan. De werkzaamheden zijn volgens planning eind 2014 afgerond.

Laan van Meerdervoort

Nieuwe inrichting Laan van Meerdervoort

De Laan van Meerdervoort wordt opnieuw ingericht. Er worden vrijliggende fietspaden en 200 parkeervakken aangelegd. Door de nieuwe inrichting verdwijnen er 196 bomen. Tegen het besluit tot het kappen van deze bomen zijn ruim ...

Haagse Nota Mobiliteit

Haagse Nota Mobiliteit

Haagse Nota Mobiliteit

De Haagse Nota Mobiliteit is het verkeersplan van de gemeente, waarin staat hoe Den Haag nu en in de toekomst (2020) goed bereikbaar én leefbaar blijft.

Int. Ring West

Stadsplattegrond

Internationale Ring West

Met de aanleg van de A4-Midden Delfland, de ontwikkelingen in Den Haag en de toename van het autoverkeer krijgt de Internationale Ring West meer verkeer te verwerken.