Uw zoekopdracht

Zoek een school

Gepubliceerd: 
19 augustus 2015
Laatste wijziging: 
19 augustus 2015

Waar kan uw kind naar school? In de Scholenwijzer vindt u informatie over alle scholen in Den Haag. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker.

Gaat uw kind naar de basisschool of de middelbare school? Zoekt u een mbo-opleiding of wilt u weten welke studie u kunt volgen in Den Haag? Dan is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent. 

Online een school of opleiding zoeken

Via de Scholenwijzer kunt u online een school of opleiding zoeken. U kunt verschillende selecties maken en zo de beste school vinden. Via de kaart ziet u welke scholen dicht bij uw huis zijn. In de Scholenwijzer staan scholen voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs. Ook mbo-opleidingen en hoger onderwijs (hbo en wo) zijn in de Scholenwijzer te vinden.

Ga naar de Scholenwijzer

Wilt u een papieren versie van de Scholenwijzer? Stuur ons een e-mail. Vermeld of u een versie voor basisonderwijs of voortgezet onderwijs wilt ontvangen.

Scholenboek

Vindt u het interessant om meer te lezen over de verschillende schoolgebouwen in Den Haag? In het scholenboek staan allerlei wetenswaardigheden over meer dan 100 gebouwen. Van basisscholen tot voortgezet onderwijs, van oude gebouwen tot nieuwbouw: de liefhebber van architectuur vindt hier heel veel informatie.

Onderhoud schoolgebouwen

Vragen over beheer en onderhoud van scholen kunt u aan de school of het schoolbestuur (waarvan de school onderdeel is) stellen. Zij zijn eigenaar en beheerder en dus verantwoordelijk.

Adressen van scholen, en de bijbehorende schoolbesturen, vindt u in de digitale scholenwijzer: http://scholenwijzer.denhaag.nl.

Gepubliceerd: 
19 augustus 2015
Laatste wijziging: 
19 augustus 2015

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?