Uw zoekopdracht

Zoek een school

Gepubliceerd: 
11 december 2014
Laatste wijziging: 
11 december 2014

Waar kan uw kind naar school? In de Scholenwijzer vindt u informatie over alle scholen in Den Haag. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker.

Gaat uw kind naar de basisschool of de middelbare school? Zoekt u een mbo-opleiding of wilt u weten welke studie u kunt volgen in Den Haag? Dan is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent. 

Online een school of opleiding zoeken

Via de Scholenwijzer kunt u online een school of opleiding zoeken. U kunt verschillende selecties maken en zo de beste school vinden. Via de kaart ziet u welke scholen dicht bij uw huis zijn. In de Scholenwijzer staan scholen voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs. Ook mbo-opleidingen en hoger onderwijs (hbo en wo) zijn in de Scholenwijzer te vinden.

Ga naar de Scholenwijzer.

Gekleurde punaises op de kaart van Nederland

Download de scholenwijzers:

Deze pdf's kunt u ook opvragen via onderwijsbeleid@denhaag.nl.

App Scholenwijzer

Er is nu ook een Scholenwijzer-app.

App Scholenwijzer iPhone
App Scholenwijzer iPhone
App Scholenwijzer Android
App Scholenwijzer Android

Scholenboek

Vindt u het interessant om meer te lezen over de verschillende schoolgebouwen in Den Haag? In het scholenboek staan allerlei wetenswaardigheden over meer dan 100 gebouwen. Van basisscholen tot voortgezet onderwijs, van oude gebouwen tot nieuwbouw: de liefhebber van architectuur vindt hier heel veel informatie.

Gepubliceerd: 
11 december 2014
Laatste wijziging: 
11 december 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?