Uw zoekopdracht

Zoek een school

Gepubliceerd: 23 augustus 2013 Laatste wijziging: 09 december 2013

Waar kan uw kind naar school? In de Scholenwijzer vindt u informatie over alle scholen in Den Haag. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker.

Gaat uw kind naar de basisschool of de middelbare school? Zoekt u een mbo-opleiding of wilt u weten welke studie u kunt volgen in Den Haag? Dan is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent. 

Online een school of opleiding zoeken

Via de Scholenwijzer kunt u online een school of opleiding zoeken. U kunt verschillende selecties maken en zo de beste school vinden. Via de kaart ziet u welke scholen dicht bij uw huis zijn. In de Scholenwijzer staan scholen voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs. Ook mbo-opleidingen en hoger onderwijs (hbo en wo) zijn in de Scholenwijzer te vinden.

Ga naar de Scholenwijzer.

Gekleurde punaises op de kaart van Nederland

Download de scholenwijzers:

PDF bestandScholenwijzer primair onderwijs  (PDF, 17058 kB)

PDF bestandScholenwijzer voortgezet onderwijs  (PDF, 7622 kB)

Deze pdf's kunt u ook opvragen via onderwijsbeleid@denhaag.nl.

App Scholenwijzer

De gemeente heeft een app ontwikkeld voor de Scholenwijzer.

App Scholenwijzer iPhone

App Scholenwijzer iPhone

App Scholenwijzer Android

App Scholenwijzer Android

Scholenboek

Vindt u het interessant om meer te lezen over de verschillende schoolgebouwen in Den Haag? In het scholenboek staan allerlei wetenswaardigheden over meer dan 100 gebouwen. Van basisscholen tot voortgezet onderwijs, van oude gebouwen tot nieuwbouw: de liefhebber van architectuur vindt hier heel veel informatie.

PDF bestandScholenboek  (PDF, 24435 kB)

Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.