Uw zoekopdracht

Strandexpress: op zondag snel en goedkoop naar Scheveningen

Gepubliceerd: 
09 maart 2015
Laatste wijziging: 
26 mei 2015

's Zomers op zondag naar Scheveningen? Vermijd files en bespaar parkeergeld door te parkeren bij P+R (parkeer en reis) Hoornwijck. Vanaf hier rijdt u in 30 minuten met de Strandexpress naar Scheveningen.

prijsbol strandexpress

De Strandexpress rijdt tijdens het strandseizoen van 14 mei tot en met 23 augustus 2015 elke zondag. Ook op Hemelvaartsdag (donderdag 14 mei) en 2e pinksterdag (maandag 25 mei).

Vlak naast P+R Hoornwijck staat de Strandexpress (tramlijn 5) voor u klaar. Deze tram brengt u elke 10 minuten snel en veilig naar het strand van Scheveningen, met eindhalte Zwarte Pad. De reistijd is ongeveer 30 minuten.

Op andere dagen neemt u de Binnenstad Express.

Logo van de Strand Express

Openingstijden en tarief Strandexpress

Een parkeerkaart inclusief tramkaart (4 personen) kost € 2. De dagkaart is onbeperkt in heel Den Haag geldig op alle HTM-lijnen (u hoeft uw vervoersbewijs niet in- of uit te checken in de tram). De 5e persoon betaalt het normale reistarief.

P+R Hoornwijck is 24 uur per dag open. Tegen betaling kunt u uw auto ook meerdere dagen laten staan.

Routebeschrijving

Op de A4, A12 en A13 staan vóór het verkeersplein Ypenburg borden ‘P+R Hoornwijck’. Volg deze borden naar het parkeerterrein. Het P+R terrein is 's avonds goed verlicht voor uw gemak en veiligheid.

Kijk voor de vertrektijden van de Strand Express bij tram 5 op www.htm.net.

Adres P+R Hoornwijck

Laan van Hoornwijck
2289 DG Den Haag

Gepubliceerd: 
09 maart 2015
Laatste wijziging: 
26 mei 2015

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?