Uw zoekopdracht

Parkeren in het centrum van Den Haag

Gepubliceerd: 
11 maart 2013
Laatste wijziging: 
23 september 2014

De binnenstad is goed bereikbaar met de auto. U kunt vanuit alle richtingen snel bij een parkeergarage komen. Het winkelgebied in de binnenstad is een autoluw gebied.

Parkeerroutes naar binnenstad

U kunt vanaf de Centrumring kiezen uit 1 van de 4 parkeerroutes. Dit biedt u de kans en de mogelijkheid om zo dicht mogelijk bij uw bestemming te parkeren. U kunt kiezen uit 4 parkeerroutes: P-route Centrum-Noord, P-route Centrum-Zuid, P-route Centrum-West en P-route Centraal Station.

Meer informatie over de routes, het aantal parkeergarages in de binnenstad, met hoeveel plekken en waar de garages zich bevinden, kunt u lezen in de folder over parkeren in de binnenstad:

Het voetgangersgebied in Den Haag is afgesloten voor auto's en vrachtwagens door flexibele afsluitingen: paaltjes die omhoog en naar beneden kunnen (pollers). Bereidt u daarom goed voor voordat u vertrekt en bekijk hoe u de binnenstad het beste kunt bereiken met de auto.

Betaald parkeren

In de straten van de binnenstad geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 24.00 uur en op zondag van 13.00 tot 24.00 uur. In een aantal straten op zaterdag- en zondagochtend tot 2.00 uur.

Parkeergarages centrum

In de parkeergarages kunt u gemakkelijk terecht. Bekijk de parkeergarages op de kaart:


Tip!

Het centrum is altijd uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets. Vooral op drukke dagen gaat dit vaak sneller dan met de auto.

Gepubliceerd: 
11 maart 2013
Laatste wijziging: 
23 september 2014

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?