Uw zoekopdracht
Persoon

Adres en contact burgemeester Jozias van Aartsen

Gepubliceerd: 
11 september 2014
Laatste wijziging: 
23 april 2015

Hier vindt u de contact- en adresgegevens van burgemeester Jozias van Aartsen.

Burgemeester Jozias van Aartsen

Secretariaat

Stadhuis
Spui 70, kamer D.02.06
2511 BT Den Haag
Telefoon: (070) 353 20 80
Fax: (070) 353 27 58
E-mail: burgemeester@denhaag.nl

Postadres

Postbus 12600
2500 DJ Den Haag

Burgerbrieven

Wilt u een probleem onder mijn aandacht brengen, dan kunt u mij een e-mail sturen of een brief schrijven. Veel informatie kunt u al vinden via het Loket, aan de balie in het stadsdeelkantoor of via telefoonnummer 14 070. Daar kunt u ook vragen stellen en opmerkingen doorgeven. U kunt natuurlijk ook de (stadsdeel)wethouders mailen of schrijven over onderwerpen op hun terrein of in hun stadsdeel.

Helaas heb ik het te druk om alle vragen en verzoeken zelf te beantwoorden. Ik krijg daarbij hulp van bestuursadviseur Marja Bolier. Ik streef ernaar om u binnen 4 weken antwoord te geven. Als een gemeentelijke dienst of een (stadsdeel)wethouder uw vraag kan beantwoorden of op uw opmerking kan reageren, dan stuur ik uw mail of brief aan hen door. De gemeentelijke dienst of (stadsdeel)wethouder zal uw vraag dan beantwoorden.

Burgerspreekuur

Komt u er via het Loket, aan de balie op het stadsdeelkantoor of via telefoonnummer 14 070 niet uit en wilt u liever een persoonlijk gesprek? Dan hebben de (stadsdeel)wethouders een spreekuur waar u terecht kunt met vragen of opmerkingen over onderwerpen op hun terrein of in hun stadsdeel.

Als u er via de (stadsdeel)wethouders niet uit komt en u wilt in een persoonlijk gesprek iets onder mijn aandacht brengen, dan kunt terecht op mijn spreekuur. Helaas heb ik het te druk om u zelf te woord te staan. Bestuursadviseur Marja Bolier ontvangt u graag. Mijn spreekuur is op het stadhuis aan het Spui elke dinsdag van 9.30 tot 10.30 uur. U kunt zich voor het spreekuur om 9.30 uur melden bij de receptiebalie in de hal. Een gesprek duurt ongeveer 15 minuten.

Bestuursadviseurs

Bestuursadviseurs
Naam E-mail Telefoon
Mw. drs E.E. Beneder estherbeneder@denhaag.nl 14 070
Gepubliceerd: 
11 september 2014
Laatste wijziging: 
23 april 2015

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?