Uw zoekopdracht
Nieuws

Subsidie zonnepanelen voor Haagse daken 2013

Gepubliceerd: 30 september 2013 Laatste wijziging: 16 april 2014

Ontvangers van de subsidie zonnepanelen 2013 hebben eind juni een bevestiging per post gekregen. Zij krijgen tot januari 2014 de tijd om de zonnepanelen daadwerkelijk te plaatsen en het 'formulier subsidievaststelling' naar de gemeente Den Haag terug te sturen. Daarna wordt de subsidie uitgekeerd.

De subsidieregeling van 2013 voor zonnepanelen voor Haagse daken kan niet meer worden aangevraagd. Er is wel een nieuwe regeling zonnepanelen 2014.

Vaststelling subsidiebijdrage

Als de uiteindelijke kosten lager uitvallen dan begroot wordt de subsidiebijdrage naar beneden aangepast. Bij overschrijding van de termijn kan de gemeente Den Haag besluiten om de subsidieverlening in te trekken.

PDF bestandFormulier subsidievaststelling voor bewoners  (PDF, 83 kB)

PDF bestandFormulier subsidievaststelling voor bedrijven  (PDF, 84 kB)

Stuur het ondertekende formulier inclusief alle bijlagen (voor bewoners of bedrijven) digitaal naar:

subsidiezonnepanelen2013@denhaag.nl.

Het ondertekende formulier (inclusief alle bijlagen) mag ook per post verstuurd worden naar:

College van Burgemeester en Wethouders
DSB / D&L / Zonnepanelensubsidie 2013
Postbus 12651
2500 DP Den Haag

Let op: Alleen ondertekende formulieren worden in behandeling genomen.

Subsidie 2014

In 2014 is er een vergelijkbare gemeentelijke subsidieregeling voor zonnepanelen op Haagse daken. Deze heeft een aanvraagperiode tussen 5 maart en 5 mei 2014. Deze is te vinden in het artikel Subsidie zonnepanelen. U kunt contact opnemen met het projectteam van de regeling via subsidiezonnepanelen2014@denhaag.nl.

Zie ook

Stuur artikel door

*verplicht

Volg DenHaag.nl

Altijd op de hoogte blijven van Den Haag en de ontwikkelingen in de stad? Meld u aan voor de nieuwsbrief @DenHaag.nl. Of volg ons op Twitter of Facebook!

Stadspanel

Denk mee over Den Haag. Geef u op voor het Haags stadspanel. En maak kans op een jaar lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.