Uw zoekopdracht

Colofon

Gepubliceerd: 
12 september 2012
Laatste wijziging: 
21 juli 2015

Heeft u informatie niet kunnen vinden op deze site of heeft u een vraag aan de gemeente, ga dan naar contact.

Webredactie

De gemeente Den Haag werkt op DenHaag.nl samen met stadspartners zoals Den Haag Marketing en Digitaal Leren. Aan het logo bij de informatie is te zien van welke organisatie de informatie afkomstig is.

De centrale webredactie wordt gedaan door de ContentManagementOrganisatie. De diverse gemeentelijke diensten en de stadspartners zijn zelf verantwoordelijk voor het plaatsen en bijhouden van de informatie. Heeft u vragen over de informatie op deze site ga dan naar contact.

Toegankelijkheid

De website van de gemeente Den Haag heeft op 15 juni 2011 het groene Waarmerk Drempelvrij behaald. Sinds 6 december 2012 voldoet de website ook aan de ijkpunten Prioriteit 3 van het Waarmerk Drempelvrij. Op 27 januari 2014 is DenHaag.nl opnieuw getoetst en voldoet nog steeds aan ijkpunten Prioriteit 3. Er zijn nog enkele onderdelen van de website die niet voldoen. Er wordt hard gewerkt aan verbetering of vervanging van die webapplicaties.

Een groen logo van stichting Waarmerk Drempelvrij geeft aan dat de website voldoet aan een aantal ijkpunten van toegankelijkheid. Zo zijn bijvoorbeeld afbeeldingen voorzien van duidelijke alternatieve teksten, is de website toegankelijk voor mensen die zonder muis browsen en zijn tabellen 'leesbaar' voor mensen met een visuele beperking. Meer over de toegankelijkheid van websites op www.drempelvrij.nl.

Gepubliceerd: 
12 september 2012
Laatste wijziging: 
21 juli 2015

U verlaat DenHaag.nl. Wilt u doorgaan?