The Hague International Centre

The Hague International Centre is hét gemeentelijke aanspreekpunt voor buitenlandse werknemers van internationale organisaties en bedrijven in Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk.

Het centrum biedt informatie en hulp aan internationals met vragen over het wonen en werken in de regio Den Haag. Ook kunnen internationals hier terecht voor formaliteiten zoals inschrijving bij de gemeente (BRP), afgifte van een Burgerservicenummer (BSN) en de afgifte van een werk- en verblijfsvergunning. Deze dienstverlening rondom formaliteiten is alleen beschikbaar voor buitenlandse werknemers van internationale organisaties en bedrijven in de regio Den Haag. Daarnaast organiseert het centrum evenementen die internationals helpen bij het vestigen in de regio Den Haag.

Dit alles doet The Hague International Centre in samenwerking met de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de stichting ACCESS samen.

Voor wie?

The Hague International Centre is er voor internationals die wonen en/of werken in Den Haag, Delft, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg.

Afspraak voor registratie in de BRP

U kunt een afspraak maken om zich in te schrijven in de Basisregistratie Persoonsgegevens (BRP) via de website van The Hague International Centre. Als u zich inschrijft, wordt u uw (door uw werkgever aangevraagde) verblijfsvergunning overhandigd en krijgt u direct een burgerservicenummer (BSN).

Adres en contact

Stadhuis (Atrium)
Spui 70, Den Haag

Telefoonnummer: +31 (0)70 353 50 43

E-mailadres: Begin link: internationalcentre@denhaag.nl, einde link.

Website: Begin externe link: www.thehagueinternationalcentre.nl(Externe link), einde externe link.

Logo The Hague International Centre

Openingstijden

The Hague International Centre Newsletter

Blijf op de hoogte van al het nieuws op het gebied van wonen en werken in de regio Den Haag. Ontvang updates over evenementen voor internationals en help ons de regio te verbeteren voor internationals door onze enquêtes in te vullen. Meld u aan voor Begin externe link: The Hague International Centre Newsletter(Externe link), einde externe link..

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: Begin externe link: www.thehagueinternationalcentre.nl(Externe link), einde externe link..

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070