Nieuws

Grote controle in Escamp

Tijdens de integrale handhavingsactie op donderdag 21 maart zijn in Escamp verschillende woningen bezocht, waarvan vijf woningen weer vrijkomen op de markt.

Nieuwe dubbele sporthal Loosduinen gepresenteerd

Met de nieuwe dubbele sporthal in Loosduinen komt er in een klap extra ruimte in Loosduinen om te sporten. Vandaag presenteert de gemeente Den Haag het ontwerp van de nieuwe sporthal aan de Groen van Prinstererlaan. Deze wordt duurzaam, groen en multifunctioneel.

Jeugdlintjes uitgereikt aan elf Haagse jongeren

Elf Haagse Jongeren hebben vandaag een Haags Jeugdlintje in ontvangst genomen. Het Jeugdlintje is een jaarlijkse onderscheiding voor jongeren die zich afgelopen jaar op een bijzondere manier hebben ingezet voor de stad. De lintjes werden in Theater Diligentia uitgereikt door wethouder Hilbert Bredemeijer, in aanwezigheid van trotse ouders, vrienden en familie.

Werken aan de toekomst, met oog voor vandaag

Vandaag presenteerde de gemeente de Programmarekening 2023. Ondanks een bewogen politiek jaar is het gelukt het jaar financieel af te ronden met een klein positief resultaat.

Lintjes voor 39 inwoners van Den Haag

39 inwoners van Den Haag kregen op vrijdag 26 april 2024 een koninklijke onderscheiding. Burgemeester Van Zanen reikte de onderscheidingen uit.

Tweede Kamer-leden buigen zich in Laak over arbeidsmigratie 

Leden van de Tweede Kamer-commissie SZW (Sociale Zaken & Werkgelegenheid) hebben vrijdag 19 april een werkbezoek gebracht aan Laakkwartier. Zij staken daar hun licht op over de problematiek rond EU-arbeidsmigranten in Den Haag, met name over de groep die laag- en ongeschoold werk doet.