Nieuws

Integrale handhavingsactie in het hart van de stad

In het Centrum en in het Zeeheldenkwartier zijn op donderdag 29 februari meerdere arrestaties verricht, twee signalen van illegale prostitutie ontdekt en is shisha tabak, waar geen accijns over betaald is, in beslag genomen. Politie, gemeente Den Haag en andere instanties trokken het Centrum en Zeeheldenkwartier in om met elkaar deze en andere misstanden aan te pakken tijdens de integrale handhavingsactie.

Illegale praktijken ontdekt tijdens integrale handhavingsactie in Transvaal

Van illegaal gokken, vier arrestaties, woningonttrekking tot het vermoeden van prostitutie, de integrale handhavingsactie van vrijdag 9 februari trok de aandacht in Transvaal. Politie, gemeente Den Haag en andere instanties trokken de wijken Transvaal en de Groente- en Fruitmarkt in om samen deze en andere misstanden aan te pakken tijdens de integrale handhavingsactie.

Gemeente Den Haag wil stijging erfpacht halveren 

Het college van B&W van Den Haag heeft de gemeenteraad een voorstel gestuurd om het erfpachtstelsel schokbestendig te maken. Dit naar aanleiding van een uitzonderlijke stijging van de lasten voor sommige bewoners het afgelopen jaar.

Controles tijdens integrale handhavingsactie Loosduinen

De winter houdt nog even aan en met lichte vorst en sneeuw zijn er garages, horecagelegenheden en woningen bezocht en zijn er boetes uitgedeeld. De teams van de gemeente, politie en andere instanties trokken woensdag 17 januari Loosduinen in voor een integrale handhavingsactie (IHA).