Hulp bij uw digitale gemeentezaken

Wilt u informatie of advies over de gemeentelijke producten die op www.denhaag.nl te vinden zijn? Of heeft u hulp nodig bij het doen van een digitale aanvraag? Er is een aantal plekken in de stad waar u terecht kunt.

Servicepunt

Bent u niet zo bekend met internet of komt u er zelf, of met hulp van familie of kennissen, op deze website niet uit? Bij een Servicepunt staan computers die voor algemeen gebruik zijn. Er zijn vrijwilligers en medewerkers van de gemeente die u helpen bij het gebruik van de computer. Zij kunnen u ook ondersteunen bij het invullen van online formulieren. Bekijk de Servicepunten bij u in de buurt.

Balie Publiekszaken

Bij de balie Publiekszaken op de stadsdeelkantoren kunt u terecht voor producten met persoonsgegevens zoals paspoort en rijbewijs.

Advies- en informatiebalie

Wilt u advies over geld, juridische zaken, zorg of welzijn? Dan kunt u terecht bij de Advies- en informatiebalie in stadsdeelkantoor Centrum en Escamp. De Advies- en informatiebalie is open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur. Bekijk de locaties van stadsdeelkantoor Centrum en Escamp.

Gepubliceerd: 9 februari 2018Laatste wijziging: 9 februari 2018