Dagbesteding voor mensen met psychische problemen

Een aantal organisaties in Den Haag biedt dagbestedingsactiviteiten aan. Wie geen (vrijwilligers)werk heeft, opleiding volgt of een andere manier heeft om zijn dag te besteden en psychische problemen heeft, kan zich voor deze dagbesteding aanmelden.

Wilt u een idee hebben van welke activiteiten er georganiseerd worden, kijkt u dan op www.socialekaartdenhaag.nl. U kunt dan vervolgens kijken of er iets is dat bij u past.

Bent u op zoek naar:

  • contact met lotgenoten
  • een gesprek over uw problemen
  • recreatieve of sportieve activiteiten
  • activiteiten om weer aan het werk te gaan of arbeidsritme op te pakken

Zorg en ondersteuning vragen

Op de pagina Zorg en ondersteuning vragen (Wmo melding doen) kunt u het formulier invullen. Dan wordt bekeken welk aanbod van zorg bij uw persoonlijke situatie past. Welke ondersteuning of begeleiding nodig is en welke doelen er zijn. Aan de hand van het ingevulde formulier krijgt u een advies over welke hulp het best bij u past.

Wilt u eerst nog een persoonlijk advies of twijfelt u over welke dagbesteding passend is? Dan kunt u ook 1 van de Servicepunten bezoeken bij u in de buurt.

Eigen bijdrage betalen

Voor sommige vormen van dagbesteding betaalt u een eigen bijdrage. Informatie daarover krijgt u van de organisatie die de dagbesteding uitvoert.

Gepubliceerd: 23 december 2014Laatste wijziging: 9 juni 2018