Hulp bij heroriëntatie aanvragen

U bent ondernemer en door de coronacrisis heeft u minder inkomen. U denkt na over uw toekomst en die van uw onderneming. De gemeente biedt u de mogelijkheid om dit samen met een coach of adviseur te doen. Maak daarom tot 1 juli 2021 gebruik van het aanbod.

Ondernemers die door de coronacrisis inkomensverlies hebben, kunnen van 1 januari tot 1 juli 2021 persoonlijke hulp krijgen om zich voor te bereiden op de toekomst. Op deze pagina kunt u lezen hoe de gemeente u kunnen helpen.

Wat is het aanbod

Bij de gemeente kunt u hulp krijgen bij uw heroriëntatie. Zoals een persoonlijk adviesgesprek, coaching en/of een onderzoek naar de levensvatbaarheid van uw bedrijf. Ook kan de gemeente helpen bij het op orde brengen van uw financiën, psychologische ondersteuning of schuldhulpverlening. De gemeente werkt hiervoor samen met diverse afdelingen binnen de eigen organisatie en commerciële partners.

U kunt persoonlijke hulp bij heroriëntatie aanvragen met het formulier op deze pagina.

Daarnaast biedt de gemeente een groepstraining Toekomstgericht ondernemen. In 6 bijeenkomsten worden verschillende onderdelen van het businesscase model door experts toegelicht. Daarna gaat u zelf 100 dagen aan de slag. Heeft u interesse in dit programma? Of wilt u meer informatie? Voor aanmelden en meer informatie kunt u een e-mail te sturen naar Gerard Kroon: gerard.kroon@denhaag.nl of bel naar (070) 353 48 95. Vermeld bij uw aanmelding uw NAW-gegevens en uw KvK-nummer.

Voor wie?

U bent zelfstandig ondernemer en door de coronacrisis is uw inkomen gedaald. U bent op zoek naar mogelijkheden om uw onderneming te versterken en/of aanvullend inkomen te halen uit loondienst.

Voorwaarden

  • U woont in Den Haag.
  • U bent als zelfstandig ondernemer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK),
    of
  • U kunt een verklaring Loonheffingen Opting-in overleggen.

Nodig bij uw aanvraag

  • een kopie van uw inschrijving bij de (KvK) of verklaring Loonheffingen Opting-in
  • een kopie van uw geldige legitimatiebewijs.

Aanvragen

Wilt u hulp bij heroriëntatie? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in.

Let op!

De hulp die de gemeente u biedt, is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Als u zich bedenkt en toch geen gebruik wilt maken van de hulp geef dat dan zo snel mogelijk door. Een andere ondernemer krijgt dan de mogelijkheid.

Hulp aanvragen

Hoelang duurt het?

Na ontvangst van uw aanvraag wordt uw vraag aan de juiste dienstverlener gekoppeld. Deze dienstverlener neemt binnen 4 weken rechtstreeks contact met u op.

Let op!
Er is op dit moment een beperkt aantal trajecten beschikbaar. Het kan zijn dat uw aanvraag daarom op een wachtlijst komt te staan. In dat geval krijgt u direct bericht van de gemeente.

Goed om te weten

U kunt ook op andere manieren hulp krijgen bij uw heroriëntatie. Lees welke informatie past bij uw situatie:

Contact

Heeft u vragen over Herorientatie? Kijk op de pagina Veelgestelde vragen Tozo-regelingen.