Status van uw lening, budgetbeheer of schuldregeling bekijken

Heeft u een lening bij de Gemeentelijke Kredietbank (GKB), een schuldregeling via de gemeente of maakt u gebruik van budgetbeheer? Met MijnGeldzaken kunt u 24 uur per dag online uw gegevens inzien.

Op MijnGeldzaken vindt u onder andere dagafschriften, uw actuele saldo en de stand van zaken van de schuldhulpverlening. Daarnaast kunt u uw persoonlijke gegevens inzien.

Inloggen

Ga naar mijngeldzaken.denhaag.nl en log in met uw DigiD. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze dan aan op www.digid.nl.

Bekijken

U komt daarna in een afgeschermde omgeving. Dit houdt in dat de gegevens zijn afgeschermd voor andere mensen en alleen u erbij kunt. Op deze startpagina kunt u aan de linkerkant een keuze maken uit de volgende onderdelen:

Mijn gegevens

Hier staan uw basisgegevens die bij Financiƫle Hulpverlening of GKB bekend zijn.

Mijn budgetbeheer

Maakt u gebruik van budgetbeheer? Dan vindt u hier een overzicht van uw saldo, af- en bijschrijvingen, reserveringen en budgetopdrachten. U kunt ook uw dagafschriften downloaden en via e-mail naar uzelf versturen.

Mijn aanvraag schuldhulpverlening

Bent u aangemeld voor schuldhulpverlening? U kunt hier de voortgang van uw aanvraag volgen.

Mijn lopende schuldbemiddeling

Nadat uw aanvraag door alle schuldeisers is goedgekeurd, kunt u bij Mijn lopende schuldbemiddeling uw schulden- en betalingsoverzicht volgen zolang de regeling loopt.

Mijn krediet

Heeft u een lening bij de GKB? Op Mijn krediet ziet u wat de stand van zaken is van uw lening. U heeft altijd zicht op uw saldo.

Contact

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met SZW.

Zie ook

U kunt ook online uw inkomsten en uitgaven plannen. Via Startpunt Geldzaken ordent u stap voor stap uw geldzaken.