Ramoe Sewradj - Trouwambtenaar

Ramoe Sewradj

Personalia

Naam
Sewradj

Voornaam
Ramoe

Ik ben Ramoe Sewradj, in alle opzichten een diverse trouwambtenaar voor de gemeente Den Haag. Daar ben ik echt trots op.

Ik ben typisch ondernemend, zelfstartend en creatief. Het is echt mijn ding om die verschillen te verenigen en dan samen te laten werken tot een doel. Ik besef dat er meer is. Zo heb ik een bijzondere band met innovatieve technologie, de laatste fashiontrends en muziek. En het mooiste: huwelijken voltrekken!

Tijdens onze kennismaking ben ik vooral benieuwd naar de liefde, warmte en geluk die jullie aan elkaar hebben gegeven. Al vrij snel stel ik de vraag achter de vraag en zet net even dat stapje extra voor een goede voorbereiding voor de ceremonie.

Het gebeurt vaak dat ik me sterk betrokken voel en vol enthousiasme praat ik graag over jullie. Elke ceremonie is zeer bijzonder. Alle details die we met elkaar bespreken komen aan bod, waardoor het persoonlijk wordt. Iets wat gewaardeerd wordt.

Het zal vanaf nu niet meer lang duren tot het officiƫle gedeelte. Jullie gaan namelijk trouwen en elkaar trouw beloven. Ik ben iemand die naast Nederlands graag ook Engels en Surinaams spreekt. Ik hoop dat jullie nog lang mogen terugkijken op jullie mooie dag.

Foto's: Lodewijk Duijvesteijn