Lissa van Zijp - Trouwambtenaar

Personalia

Naam
van Zijp

Voornaam
Lissa

Lief aanstaand bruidspaar, fantastisch dat jullie gaan trouwen en dat jullie nu iemand uit mogen kiezen om jullie huwelijk te mogen gaan voltrekken.

En wat een keuzes moeten jullie waarschijnlijk allemaal maken... Welke bruidsjurk, trouwlocatie, gasten etcetera en niet geheel onbelangrijk, welke trouwambtenaar?

Mijn naam is Lissa van Zijp, ik ben 47 jaar, ik spreek Nederlands en Engels, heb 2 geweldige kinderen en woon met bijzonder veel plezier in Voorburg. Ik hou intens van mijn kinderen, mijn vrienden, de liefde, het leven en alles wat dat ons te bieden heeft.

Ik kan heel veel over mezelf vertellen (en doe dat met alle liefde als jullie dat willen horen), maar ik hoor natuurlijk veel liever jullie verhaal! Waar en wanneer hebben jullie elkaar ontmoet? Sloeg de vonk meteen over of heeft een van jullie enorm z’n best moeten doen? Wie zijn jullie getuigen en waarom? Hoe stellen jullie je de trouwplechtigheid voor? Met een lach en een traan, serieus of juist hilarisch?

Vertel me alles wat jullie aan mij kwijt willen! Dan zorg ik ervoor dat jullie een onvergetelijke dag hebben! Het is immers jullie moment en daar ben ik als trouwambtenaar, naast het officiële stuk, mede verantwoordelijk voor. En als de middelen er door omstandigheden even niet zijn om uitgebreid te trouwen maken we er natuurlijk ook een feestje van! Want het gaat uiteindelijk om de liefde en de verbintenis die jullie met elkaar aangaan.

‘Alles is liefde’ wat mij betreft. Dus wat je verhaal ook is, het zou mij een waar genoegen zijn jullie te mogen trouwen.

Foto's: Lodewijk Duijvesteijn