Kitty Scholtes - Trouwambtenaar

Personalia

Naam
Scholtes

Voornaam
Kitty

Vrolijk, positief, persoonlijk en een hoofd met 1001 idee├źn zijn woorden die mij kenmerken. Deze woorden neem ik mee in het trouwambtenaar zijn en mijn andere baan als trainer/coach bij een overheidsinstelling.

Ik weet humor goed te gebruiken in mijn werk en hou zelf van een informele aanpak. Bij mij staan mensen altijd centraal. Het is een eer om dit te mogen doen voor jullie.

Ik vind het fijn als naast het formele deel van de ceremonie jullie verhaal wordt verteld. Graag kom ik langs om dat te horen en samen te kijken hoe we dat kunnen gebruiken om de ceremonie zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken. Natuurlijk met de leuke, mooie dingen uit jullie leven, soms ook met de mindere kanten, en met aandacht voor jullie speciale gasten.

Verder ben ik een levensgenieter, samen met de man van mijn leven en alle lieve mensen om mij heen. Ik lach, fiets, ren, lees, freubel, reis door het leven heen. Trouwambtenaar zijn is ook genieten, want niks is mooier dan jullie te mogen zien stralen op jullie speciale dag.

Hopelijk tot gauw.

Foto's: Lodewijk Duijvesteijn