Subsidieoverzicht Onderwijs

In het Subsidieoverzicht Onderwijs (voorheen Budgetoverzicht) staan het beleid en de regels die gelden voor subsidies Onderwijs. Voor elk jaar worden afzonderlijke subsidieoverzichten gemaakt.

In het subsidieoverzicht vindt u:

  • de verschillende voorzieningen waarvoor subsidie kan worden aangevraagd
  • de maximale hoogte van de beschikbare subsidie.

Subsidieoverzicht 2021, 2e tranche

Voor het aanvragen van subsidies voor de 2e tranche van 2021 kunt u het Subsidieoverzicht Onderwijs 2021, 2e tranche bekijken. U kunt deze aanvragen via het formulier PDF Subsidieoverzicht Onderwijs aanvragen.

Tot en met 30 november 2020 kunt u via het Onderwijsloket een subsidie aanvragen voor deze tranche.

Subsidieoverzicht 2021, 1e tranche

Voor het aanvragen van subsidies voor de 1e tranche van 2021 kunt u het Subsidieoverzicht Onderwijs 2021, 1e tranche bekijken. U kunt deze aanvragen via het formulier PDF Subsidieoverzicht Onderwijs aanvragen.

Tot en met 30 september 2020 kunt u via het Onderwijsloket een subsidie aanvragen voor deze tranche.

Subsidieoverzicht aanvragen

Onderwijsloket

Maak voor het aanvragen van subsidies op basis van het subsidieoverzicht onderwijs gebruik van het Onderwijsloket.

Afwijkende periode

Voor sommige subsidies geldt een afwijkende aanvraagperiode. Bijvoorbeeld omdat een project halverwege een jaar afloopt. Als de periode afwijkt, staat dit in het budgetoverzicht bij de activiteit.

In het budgetoverzicht staat bij sommige activiteiten dat die via een gemeentelijke opdracht worden gedaan. U kunt hiervoor geen subsidie aanvragen. In het Onderwijsloket zijn deze activiteiten niet opgenomen.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling onderwijsbeleid via e-mailadres: onderwijsloket@denhaag.nl.

Zie ook

Gepubliceerd: 1 september 2020Laatste wijziging: 6 oktober 2020