De Fietskeet zoekt vrijwilligers, gereedschap en onderdelen

De Fietskeet heeft meer mensen nodig die fietsen kunnen opknappen of repareren. Daarom zoekt de Fietskeet mensen die iedere week een paar uur vrijwillig willen helpen. Ervaring is niet nodig. Het gaat alleen om makkelijke reparaties.

In de Fietskeet naast de Mallemok knappen vrijwilligers fietsen op. Ook repareren ze fietsen. Dit onder begeleiding van Michel Bitter. De Fietskeet gebruikt fietsen die zij van de gemeente en buurtbewoners krijgen. Opgeknapte fietsen gaan voor € 12,50 naar mensen met een Ooievaarpas of die lid zijn van de Voedselbank. 

Michel Bitter is iedere week 2 ochtenden in de Fietskeet. Hij werkt samen met 4 vrijwilligers. Vaak zijn dit mensen die het werk kort doen en op zoek zijn naar ander werk. Het liefst is Michel met 2 mensen tegelijk in de Fietskeet. Dit lukt nu vaak niet.

Gereedschap en onderdelen

De Fietskeet heeft ook altijd gereedschap en onderdelen nodig. De vrijwilligers halen onderdelen af van fietsen die zij niet meer kunnen opknappen. Deze gebruiken zij opnieuw. Gereedschap kunnen zij ook gebruiken.

Aanmelden

Wilt u vrijwilligerswerk doen bij de Fietskeet? Kom langs op de Westduinweg 38d of bel naar (070) 338  06 90. De Fietskeet is onderdeel van Welzijn Scheveningen en is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur open.

Contact

Hoe kunnen we helpen?

Chat

Telefoon

14070