Parkeren in Scheveningen

In stadsdeel Scheveningen kunt u met en zonder parkeervergunning parkeren. U vindt de vergunninggebieden onderaan deze pagina.

Een dagje naar het strand? Kijk dan op de pagina Bereikbaarheid Haagse stranden om te zien hoe u daar het snelste kan komen.
Van 1 juni tot 1 oktober 2021 gelden andere venstertijden in het hele vergunningsgebied Scheveningen / Duindorp. De venstertijden zijn dan: maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 0.00 uur.
In de straten waar nu op sommige dagen ook betaald parkeren geldt van 0.00 uur tot 2.00 uur, blijft dit ook gelden tijdens de tijdelijke regeling.

Kosten voor parkeren

Klik op de kaart met parkeerkosten Den Haag waar u kunt parkeren. Klik op een straat om te zien wat het kost.

  • Voor het winkelgebied Tesselseplein is in een deel van de Pluvierstraat een groengele zone ingericht. U kunt hier voordelig kort parkeren. Van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Dit kost € 0,10 per keer met een maximale parkeerduur van 1 uur. De parkeervergunningen Scheveningen/Duindorp zijn hier niet geldig).
   Bekijk op de kaart hieronder in welk deel de groengele zone geldt.
  • Van 18.00 tot 24.00 uur en op zondag van 13.00 tot 24.00 uur geldt betaald parkeren zonder maximale parkeerduur. De parkeervergunningen Scheveningen/Duindorp zijn hier dan geldig.
  Op de kaart is met een groene streep aangegeven waar de groengele parkeerregeling geldt.
  Op de kaart is met een groene streep aangegeven waar de groengele parkeerregeling geldt.

Vergunninggebieden Scheveningen

Download hieronder plattegronden van gebieden waar u met een vergunning kunt parkeren.

Goed om te weten

 • In een aantal gebieden mag u maximaal 60 of 120 minuten parkeren.
 • U kunt geen parkeervergunning aanvragen voor de Strandweg en voor de parkeerterreinen Noordelijk Havenhoofd en Zwarte Pad. Hier geldt het hele jaar betaald parkeren.

Zie ook

  Gepubliceerd: 1 oktober 2021Laatste wijziging: 27 september 2021