Parkeren in Loosduinen

In het stadsdeel Loosduinen geldt betaald parkeren voor een deel van 2 grote straten. Hiervoor worden geen vergunningen afgegeven. Bewoners en bedrijven rond de Escamplaan komen in aanmerking voor een parkeervergunning van gebied Leyenburg.

In het stadsdeel Loosduinen geldt betaald parkeren in de Loosduinse Hoofdstraat en op een deel van het De Savornin Lohmanplein. Hier kunt u alleen bij de parkeerautomaat betalen of mobiel parkeren.

Kosten voor parkeren

Heeft u geen vergunning. Kijk op de kaart met parkeerkosten Den Haag waar u kunt parkeren. Klik op een straat om te zien wat het kost.

Parkeervergunning Leyenburg

Bewoners en bedrijven rond de Escamplaan komen in aanmerking voor een parkeervergunning van gebied Leyenburg.

Vergunninggebieden in Loosduinen

Download hieronder plattegronden van gebieden waar u met een vergunning kunt parkeren.

Leyenburg (plattegrond 19) (PDF, 677 kB)

Invoering groengele zone Loosduinse Hoofdstraat

De gemeente gaat kort parkeren in enkele winkelgebieden aanmoedigen. In de Loosduinse Hoofdstraat is in 2017 een groengele zone ingevoerd.

Parkeerregeling

De parkeerregeling in de Loosduinse Hoofdstraat geldt van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Het tarief is € 0,10 per transactie met een maximale parkeerduur van 60 minuten.

Meld u aan bij de groengele parkeerautomaten of via mobiel parkeren. Wilt u meerdere keren per dag parkeren in de Loosduinse Hoofdstraat? U kunt zich 60 minuten na iedere transactie opnieuw aanmelden.

Groengele zone gebied

Bekijk op deze kaart in welk gedeelte de groengele zone geldt.

Huidig betaald parkeren gebied wordt groengele zonde per 15 november 2017

Gepubliceerd: 31 oktober 2017Laatste wijziging: 20 oktober 2020