Parkeren in Loosduinen

In het stadsdeel Loosduinen geldt betaald parkeren voor een deel van 2 grote straten. Hiervoor worden geen vergunningen afgegeven.

In het stadsdeel Loosduinen geldt betaald parkeren in de Loosduinse Hoofdstraat en op een deel van het De Savornin Lohmanplein. Hier kunt u alleen bij de parkeerautomaat betalen of mobiel parkeren.

Tarieven

Klik op de kaart met parkeertarieven Den Haag de juiste straat of straatgedeelte aan voor het tarief.

Parkeervergunning Leyenburg

Bewoners en bedrijven rond de Escamplaan komen in aanmerking voor een parkeervergunning van gebied Leyenburg

Plattegronden

Bekijk de plattegrond van het vergunninggebied of download deze als pdf. U kunt precies zien waar u wel en niet mag parkeren met uw vergunning.

Leyenburg (plattegrond 19) (PDF, 677 kB)
plattegrond met parkeergebieden in Loosduinen

Plattegronden

Bekijk de plattegrond van het vergunninggebied of download deze als pdf. U kunt precies zien waar u wel en niet mag parkeren met uw vergunning. Met de overzichtskaart Parkeren (mediablend.nl) kunt u de tarieven en vergunninggebieden in Den Haag bekijken.

Vooraf bezoekers aanmelden

Tip: meld uw bezoek vooraf aan. Heeft u een bezoekersparkeervergunning en komt uw bezoek aan voordat het betaald parkeren ingaat? Dan kunt u uw bezoek alvast aanmelden. De verrekening van uren gaat in vanaf het moment dat het betaald parkeren ingaat.

Leyenburg uitgezonderd

Dit geldt niet in vergunninggebied Leyenburg. Hier gelden verschillende tijden voor betaald parkeren.

Parkeert uw bezoek bijvoorbeeld vóór 18.00 uur in een straat waar het betaald parkeren om 18.00 uur ingaat? En meldt u uw bezoek via internet aan? Pas dan de starttijd aan naar 18.00 uur. Meldt u uw bezoek via de telefoon aan? Wacht dan met aanmelden tot 18.00 uur.

Invoering groengele zone Loosduinse Hoofdstraat

De gemeente gaat kort parkeren in enkele winkelgebieden aanmoedigen. In de Loosduinse Hoofdstraat wordt op 15 november 2017 een groengele zone ingevoerd.

Parkeerregeling

De parkeerregeling in de Loosduinse Hoofdstraat geldt van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Het tarief is € 0,10 per transactie met een maximale parkeerduur van 60 minuten.

Meld u aan bij de groengele parkeerautomaten of via mobiel parkeren. Wilt u meerdere keren per dag parkeren in de Loosduinse Hoofdstraat? U kunt zich 60 minuten na iedere transactie opnieuw aanmelden.

Groengele zone gebied

Bekijk op deze kaart in welk gedeelte de groengele zone geldt.

Huidig betaald parkeren gebied wordt groengele zonde per 15 november 2017

Gepubliceerd: 31 oktober 2017Laatste wijziging: 5 februari 2020