Parkeren in Haagse Hout

In het stadsdeel Haagse Hout geldt betaald parkeren in Benoordenhout en Bezuidenhout. Bewoners en bedrijven kunnen een parkeervergunning aanvragen.

Op het Kleine Loo (bij het winkelcentrum) kunt u alleen bij de parkeerautomaat betalen of mobiel betalen voor het parkeren.

Betaald parkeren op Willem Royaardsplein

Per 1 oktober 2019 geldt betaald parkeren op het Willem Royaardsplein. De gemeente heeft geconstateerd dat op het parkeerterrein Willem Royaardsplein veel langparkeerders staan. Klanten van winkelcentrum Duinzigt konden er daarom niet goed parkeren. Door invoering van betaald parkeren kunnen klanten van het winkelcentrum weer gebruikmaken van het parkeerterrein.

Parkeerregeling

De regeling aan het Willem Rooyaardsplein geldt van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het tarief is € 1,85 per uur. U kunt maximaal 120 minuten parkeren. Parkeerders kunnen betalen bij de parkeerautomaat of via mobiel parkeren. Parkeervergunningen zijn niet geldig.

Lang parkeren

Bezoekt u het winkelcentrum, en wilt u langer dan 120 minuten parkeren, dan kunt u gratis parkeren in de omgeving van het winkelcentrum.

Tarieven

Klik op de kaart met parkeertarieven Den Haag de juiste straat of straatgedeelte aan voor het tarief.

Overzichtskaart vergunninggebieden Den Haag

Hieronder kunt u de plattegronden van vergunninggebieden downloaden. Of bekijk op de overzichtskaart Parkeren (mediablend.nl) de vergunninggebieden in Den Haag.

Plattegronden vergunninggebieden Haagse Hout

Bekijk de plattegronden van de vergunninggebieden Bezuidenhout en Benoordenhout of download deze als pdf. U kunt precies zien waar u wel en niet mag parkeren met uw vergunning.

Plattegrond parkeren Bezuidenhout 11 (PDF, 649,8 kB)
Plattegrond parkeren Benoordenhout 10 (PDF, 830,9 kB)
Parkeergebied Haagse Hout

Gepubliceerd: 25 april 2018Laatste wijziging: 9 oktober 2019