Parkeergarages en autobergingen

Den Haag heeft verspreid over de stad verschillende parkeergarages en parkeerterreinen. Ook zijn er enkele garages en autobergingen voor abonnementhouders en vergunninghouders.

Een overzicht van alle parkeergarages vindt u op de kaart. Klik op de parkeergarage van uw keuze voor meer informatie over tijden en tarieven.

Parkeergarages op de kaart
Parkeergarages op de kaart

Autobergingen voor abonnementhouders en vergunninghouders

In Den Haag zijn ook enkele parkeergarages en autobergingen die alleen bedoeld zijn voor omwonenden met een abonnement of bewonersvergunning. Het gaat om:

1. Volautomatische autoberging Noordwal Veenkade

Op de korte zijden van de Noordwal en de Veenkade, aan de kant van de Paleistuin, ligt onder de gracht een volautomatische autoberging. Deze autoberging is alleen toegankelijk voor abonnementhouders uit de omgeving. De autoberging biedt ruimte aan 79 parkeerplekken voor bewoners en 79 zakelijke parkeerders. Voor de bewonersparkeerplekken geldt op dit moment een wachtlijst. De plekken voor ondernemers zijn nog niet allemaal bezet. Zolang de plekken voor ondernemers nog niet bezet zijn, worden deze tijdelijk aangeboden aan bewoners.

2. Volautomatische autoberging Apeldoornselaan

Ook onder de Apeldoornselaan ligt een volautomatische autoberging. Deze berging biedt plaats aan 126 auto’s. Ook deze berging is voor abonnementhouders.

Park en Ride terreinen

Wilt u files vermijden en parkeergeld besparen? Dan kunt u parkeren op 1 van de Park en Ride-terreinen in of vlakbij Den Haag. Vanaf daar rijdt u met het openbaar vervoer verder naar uw bestemming.

Gepubliceerd: 18 oktober 2016Laatste wijziging: 20 juli 2021