Ontwikkelingen in de stad

Den Haag groeit

De gemeente werkt aan een gezonde, leefbare en duurzame stad. Ze doet dat samen met inwoners en bedrijven. De komende jaren komen er duizenden woningen bij. Ook de openbare ruimte wordt verbeterd. Lees meer over de bouwprojecten in de stad.

 • Gebiedsontwikkeling Scheveningen Kust

  De gemeente investeert € 25 miljoen in Scheveningen Bad om de badplaats aantrekkelijker te maken voor bewoners en bezoekers. De plannen hiervoor staan in het programma 'De Kust Gezond'.

  Meer

 • Internationale Zone

  De Internationale Zone is het hart van Den Haag als de Internationale Stad van Vrede en Recht. Het is dé vestigingsplaats voor internationale instellingen en een economische kerngebied.

  Meer

 • Plaats: herinrichting

  De gemeente Den Haag werkt hard om de stad mooier en schoner te krijgen. Een nieuwe inrichting van de hartlijn Spui–Buitenhof-Plaats-Kneuterdijk- is daar onderdeel van. Als eerste is de Plaats aan de beurt.

  Meer

 • Vernieuwing Willem Royaardsplein

  Winkelcentrum Duinzigt aan het Willem Royaardsplein is na meer dan 35 jaar toe aan vernieuwing. Er komen nieuwe winkels, extra voorzieningen voor de wijk, appartementen en een ondergrondse parkeergarage.

  Meer

 • Veel veranderingen in Kijkduin

  Kijkduin Bad krijgt een nieuw winkelcentrum met appartementen en een ondergrondse parkeergarage. Er komt een nieuwe boulevard.

  Meer

 • Bouwen in Scheveningen Haven

  In Scheveningen Haven wordt volop gebouwd. De 1e nieuwbouwwoningen op het Norfolkterrein zijn opgeleverd. Ook is begonnen met de vernieuwing van het Noordelijk Havenhoofd.

  Meer