Ontwikkelingen in de stad

Den Haag groeit

De gemeente werkt aan een gezonde, leefbare en duurzame stad. Ze doet dat samen met inwoners en bedrijven. De komende jaren komen er duizenden woningen bij. Ook de openbare ruimte wordt verbeterd.

Bekijk de projecten

 • Ontwikkelingen Scheveningen Kust

  De gemeente investeert € 25 miljoen in Scheveningen Bad om de badplaats aantrekkelijker te maken voor bewoners en bezoekers. De plannen hiervoor staan in het programma 'De Kust Gezond'.

  Meer

 • Vernieuwing Willem Royaardsplein

  Winkelcentrum Duinzigt aan het Willem Royaardsplein is na meer dan 35 jaar toe aan vernieuwing. Er komen nieuwe winkels, extra voorzieningen voor de wijk, appartementen en een ondergrondse parkeergarage.

  Meer

 • Veegpost Scheveningen wordt opgeknapt en vernieuwd

  De gebouwen van het Haags Veegbedrijf (HVB ) in Scheveningen worden opgeknapt. Ze voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. De werkzaamheden beginnen in december 2022. In de zomer van 2024 moet het werk klaar zijn.

  Meer

 • Bouwen in Scheveningen Haven

  In Scheveningen Haven wordt volop gebouwd. De 1e nieuwbouwwoningen op het Norfolkterrein zijn opgeleverd. Ook is begonnen met de vernieuwing van het Noordelijk Havenhoofd.

  Meer

 • Haagse Beek: herinrichting groenzone

  De gemeente wil de groenzone Haagse Beek opnieuw inrichten. De Haagse Beek wordt breder en op de oevers komen meer verschillende soorten planten en struiken.

  Meer

 • Veel veranderingen in Kijkduin

  Kijkduin Bad krijgt een nieuw winkelcentrum met appartementen en een ondergrondse parkeergarage. Er komt een nieuwe boulevard.

  Meer

 • Vroondaal

  Vroondaal is een nieuwbouwwijk in Loosduinen. Sinds 2004 bouwt de Grond Exploitatie Maatschappij (GEM) Vroondaal aan deze nieuwe woonwijk. 

  Meer