Den Haag - Gratis inzicht in uw energieverbruik

Gratis inzicht in uw energieverbruik

Wilt u weten op welke punten u uw woning kunt verduurzamen? Hoeveel u kunt besparen met zonne-energie? Vraag dan voor 1 juli 2019 een gratis energiescan of dakscan aan. Zo weet u snel hoe u kunt besparen op uw energierekening.

Gratis energiescan

De energie- en onderhoudsscan helpt u inzicht te krijgen in de onderhoudsstaat van uw woning. En de mogelijkheden om uw energierekening te verlagen door verschillende maatregelen. Een onafhankelijke adviseur komt bij u langs en bekijkt uw woning aan de binnen- en de buitenkant.

Aan de hand van een aantal punten wordt uw woning onderzocht. Dit duurt ongeveer 2 uur. Daarna krijgt u per e-mail een uitgebreid rapport van uw woning en de maatregelen die u kunt nemen. Ook krijgt u een op maat gemaakte planning en inzicht in de mogelijkheden van financiering van de maatregelen.

De energiescan is voor woningen van voor 1992.

Vraag de energiescan aan

Voorwaarden energiescan

De energiescan is alleen bedoeld voor woningeigenaren in Den Haag.

Heeft u de energiescan gedaan? Dan krijgt u een e-mail met vragen over de bedrijven die het product hebben geleverd en over de bedrijven die de duurzame maatregelen hebben aangebracht.

U hoeft de vragenlijst niet in te vullen. Maar uw mening is wel belangrijk voor de gemeente. Als u de vragenlijst invult, mag de gemeente de gegevens geanonimiseerd gebruiken voor beleids- en uitvoeringsdoeleinden.

   Vul de gratis dakscan in voor zonnepanelen

   Bereken hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen. In het rapport dat hieruit komt, ziet u hoeveel u kunt besparen. Ook kunt u via een actie van de WoonWijzerWinkel korting krijgen op de aankoop van zonnepanelen.

   Doe de dakscan

   Meer informatie

   Heeft u vragen over de energiescan of dakscan? Stuur dan uw vraag naar het e-mailadres duurzaamwonen@denhaag.nl

   Zie ook: Hou van je huis

   Gepubliceerd: 1 januari 2019Laatste wijziging: 12 februari 2019