Gratis inzicht in uw energieverbruik

Wilt u weten op welke punten u uw woning kunt verduurzamen, hoeveel uw ketel verbruikt of hoeveel u kunt besparen met zonne-energie? Vraag dan een gratis energiescan, een gratis ketelcheck of een gratis dakscan aan. Zo weet u snel hoe u kunt besparen op uw energierekening.

Gratis energiescan

De energie- en onderhoudsscan helpt u inzicht te krijgen in de onderhoudsstaat van uw woning en de mogelijkheden om uw energierekening te verlagen door verschillende maatregelen. Een onafhankelijke adviseur komt bij u langs en bekijkt uw woning aan de binnen- en de buitenkant. Aan de hand van een aantal punten wordt uw woning geanalyseerd. De opname duurt ongeveer 2 uur. Daarna ontvangt u per e-mail een uitgebreide rapportage van uw woning en de maatregelen die u kunt nemen. Ook krijgt u een op maat gemaakte planning en inzicht in de mogelijkheden van financiering van de maatregelen.

Vraag de energiescan aan

Gratis ketelcheck

Hou van je Huis biedt voor Haagse particuliere woningeigenaren met een ketel ouder dan 2 jaar een gratis ketelcheck aan. Een monteur komt bij u langs en controleert uw ketel op een aantal punten. De monteur legt aan u uit wat hij doet en hoe hij uw ketel instelt. Zo kunt u uw ketel zelf ook beter afstellen. De monteur is ongeveer een uur bezig om uw ketel te checken. Na de check weet u precies wat de staat van uw ketel is en of deze nog goed functioneert. De ketelcheck is geen onderhoudsbeurt voor uw ketel. Hoewel de monteur wel kleine aanpassingen doet en de ketel controleert, vervangt de ketelcheck niet uw jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Vraag de ketelcheck aan

Met de ketelcheck leert u meer over het instellen van uw ketel
Met de ketelcheck leert u meer over het instellen van uw ketel

Vul de gratis dakscan in voor zonnepanelen

Bereken met deze handige tool hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen. In het rapport dat hieruit rolt wordt inzichtelijk gemaakt hoeveel u bespaart. Ook kunt u via een actie van de WoonWijzerWinkel korting krijgen op de aanschaf van zonnepanelen.

Doe de dakscan

Zie ook Hou van je huis

Gepubliceerd: 21 december 2017Laatste wijziging: 12 januari 2018