Gratis inzicht in uw energieverbruik

Wilt u weten op welke punten u uw woning kunt verduurzamen? Hoeveel uw ketel verbruikt of hoeveel u kunt besparen met zonne-energie? Vraag dan een gratis energiescan, ketelcheck of dakscan aan. Zo weet u snel hoe u kunt besparen op uw energierekening.

Gratis energiescan

De energie- en onderhoudsscan helpt u inzicht te krijgen in de onderhoudsstaat van uw woning. En de mogelijkheden om uw energierekening te verlagen door verschillende maatregelen. Een onafhankelijke adviseur komt bij u langs en bekijkt uw woning aan de binnen- en de buitenkant.

Aan de hand van een aantal punten wordt uw woning onderzocht. Dit duurt ongeveer 2 uur. Daarna krijgt u per e-mail een uitgebreid rapport van uw woning en de maatregelen die u kunt nemen. Ook krijgt u een op maat gemaakte planning en inzicht in de mogelijkheden van financiering van de maatregelen.

De energiescan is voor woningen van voor 1992.

Vraag de energiescan aan

Gratis ketelcheck

Hou van je Huis biedt voor Haagse particuliere woningeigenaren met een ketel ouder dan 2 jaar een gratis ketelcheck aan. Een monteur komt bij u langs en controleert uw ketel op een aantal punten. Uw cv wordt gecontroleerd en u krijgt advies over het verbeteren van de instelling zodat u uw gasverbruik kunt verminderen. U ontvangt na afloop een adviesrapport.

De monteur is ongeveer anderhalf uur bezig om uw ketel te controleren. Na de controle weet u precies wat de staat van uw ketel is en of deze nog goed werkt. De ketelcheck is geen onderhoudsbeurt voor uw ketel. De monteur doet wel kleine aanpassingen en controleert de ketel. Maar dit vervangt niet uw jaarlijkse onderhoudsbeurt. U kunt de ketelcheck aanvragen tot en met 31 december 2018.

Vraag de ketelcheck aan

Voorwaarden energiescan en ketelcheck

De energiescan en de ketelcheck zijn alleen bedoeld voor woningeigenaren in Den Haag.

Heeft u de energiescan of de ketelcheck gedaan? Dan krijgt u een e-mail met vragen over de bedrijven die het product hebben geleverd en over de bedrijven die de duurzame maatregelen hebben aangebracht.

U hoeft de vragenlijst niet in te vullen. Maar uw mening is wel belangrijk voor de gemeente. Als u de vragenlijst invult, mag de gemeente de gegevens geanonimiseerd gebruiken voor beleids- en uitvoeringsdoeleinden.

   Met de ketelcheck leert u meer over het instellen van uw ketel
   Met de ketelcheck leert u meer over het instellen van uw ketel

   Vul de gratis dakscan in voor zonnepanelen

   Bereken hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen. In het rapport dat hieruit komt, ziet u hoeveel u kunt besparen. Ook kunt u via een actie van de WoonWijzerWinkel korting krijgen op de aankoop van zonnepanelen.

   Doe de dakscan

   Meer informatie

   Heeft u vragen over de energiescan of ketelcheck? Stuur dan uw vraag naar het e-mailadres:

   duurzaamwonen@denhaag.nl

   Zie ook Hou van je huis

   Gepubliceerd: 21 december 2017Laatste wijziging: 3 december 2018