Advies van Hou van je huis

Hou van je huis geeft onafhankelijk advies bij duurzaam onderhoud of renovatie van uw woning zoals nieuwe kozijnen of dak. U kunt ook advies krijgen over kleine duurzame oplossingen in uw woning zoals ledlampen, radiatorfolie of tochtstrips. Hou van je huis helpt huiseigenaren, huurders en verhuurders stap voor stap zowel via de Hou van je huis-punten als via telefoon en e-mail.

Logo Hou van je huis

Bezoek 1 van de Hou van je huis-punten

Op elke locatie kunt u terecht voor ideeën om uw woning energiezuiniger te maken, voor vragen over duurzame subsidies, technisch advies en specifieke vragen over uw VvE. Er zijn voorbeelden van kleine energiebesparende materialen, inductiekoken en er staan voorbeelden van apparaten voor alternatieve energiewinning zoals energiepompen, zonneboilers en zonnepanelen.

Medewerkers van Hou van je huis zijn bereikbaar op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via:

  Denneweg 62a

  Deze locatie is open op:

  • maandag van 13.00 tot 17.00 uur
  • dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

  Goudsbloemlaan 82

  Deze locatie is open op:

  • woensdag tot en met vrijdag: van 13.00 tot 17.00 uur
    Bij de Hou van je huis-punten kunt u naar binnen lopen voor advies, zoals bij de Escamplaan.
    Bij de Hou van je huis-punten kunt u naar binnen lopen voor advies, zoals bij de Escamplaan.

    Technisch advies op afstand

    U kunt een afspraak maken voor een telefonisch adviesgesprek met een technisch adviseur van Hou van je huis. Sommige vragen kunt u namelijk alleen vanuit huis beantwoorden want daar staan de apparaten, liggen de documenten en kunt u via video-bellen laten zien wat de situatie is.

    VvE-Balie

    Als u lid bent van een Vereniging van Eigenaren kunt u samen met de andere leden het onderhoud aan de woningen uitvoeren. De VvE-Balie geeft hier advies over.

    Expertise voor bewonersinitiatieven

    Hou van je huis biedt bewonersgroepen met duurzaamheidsplannen advies op maat met diverse producten.

    • een informatiestand tijdens uw evenement
    • een mobiel informatiepunt in uw wijk voor langere tijd
    • informatieavonden en workshops voor VvE’s.

    Met nul-op-de-meter energiezuinig wonen

    Een 'nul-op-de-meter-woning' is zelfvoorzienend in energie. Als u uw huis zelfvoorzienend in energie wilt maken, dan zijn er aanpassingen in uw huis nodig. U kunt bijvoorbeeld:

    • goede gevelisolatie aan de binnen- of buitenkant van uw huis plaatsen
    • kozijnen met driedubbelglas plaatsen
    • dak- en vloerisolatie plaatsen
    • een nieuw verwarmings- en ventilatiesysteem plaatsen
    • zonnepanelen plaatsen

    De adviseurs van Hou van je huis kunnen u helpen en adviseren. U krijgt een advies dat u inzicht geeft in de besparing, investering, terugverdientijd en financieringsmogelijkheden. Stel uw vraag via het contactformulier of bezoek 1 van de Hou van je huis-punten.

    Advies over uw offertes

    Heeft u een offerte aangevraagd voor het verbeteren van uw woning, maar weet u niet goed wat de technische termen betekenen? Dan kunt u ook terecht bij Hou van je huis. Kom met uw offertes langs bij 1 van de punten of stel uw vragen via het contactformulier.

    Duurzame stad Den Haag

    Den Haag gaat over op schone energie. Dat houdt in dat Hagenaars alleen nog maar schone energie gebruiken om te verwarmen, te koken en te douchen. De gemeente wil ook schoner vervoer, een schonere leefomgeving en een duurzamere omgang met grondstoffen. Wat betekent dit voor u? Meer informatie over Den Haag gaat voor schone energie.

    Nieuwsbrief Hou van je Huis

    Wilt u meer weten over (duurzaam) woningonderhoud, energie besparen, subsidies en financiering? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief Hou van je Huis. Voor het laatste nieuws, slimme tips of mooie acties.

    Meld u aan

    Als u lid bent van een VvE kunt u terecht bij de VvE-balie voor advies.
    Als u lid bent van een VvE kunt u terecht bij de VvE-balie voor advies.
    Zie ook: Duurzaam woningonderhoud

     Gepubliceerd: 1 april 2022Laatste wijziging: 14 april 2022