Advies van Hou van je Huis

Bij Hou van je Huis kunt u advies krijgen over duurzame oplossingen in uw woning. Zowel in de pop-up stores als via e-mail. U kunt kleine aanpassingen doorvoeren om uw woning te verduurzamen, of zelfs doorgaan tot een 'nul-op-de-meter-woning'. Als u eenmaal offertes aanvraagt voor de verbouwing helpen de adviseurs bij het maken van een keuze.

Bezoek een van de pop-up stores

Haagse WoonWijzerWinkel

In de WoonWijzerWinkel kunt u terecht voor aardgasvrij wonen. U vindt hier voorbeelden voor alternatieve energiewinning zoals energiepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De adviseurs van Hou van je Huis en de WoonWijzerWinkel kunnen u praktisch en technisch advies geven. Kijk voor meer informatie over de WoonWijzerWinkel op www.woonwijzerwinkel.nl.

Logo Hou van je huis

Goudsbloemlaan 82

De pop-up store is open:

 • woensdag van 13.00 tot 17.00 uur
 • donderdag van 13.00 tot 17.00 uur
 • vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur
 • iedere 1e zaterdag van de maand van 12.00 tot 16.00 uur

Fluwelen Burgwal 54

In de winkel op de Fluwelen Burgwal vindt u voorbeelden voor aardgasvrij wonen. Wat kunt u nu al aanpassen aan uw woning en welke alternatieven zijn er om energie op te wekken. De adviseurs van Hou van je Huis kunnen u aan de hand van het bouwjaar van uw woning laten zien wat voor u de beste oplossing is.

De pop-up store is open van:

 • maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Bij de pop-up stores kunt u naar binnen lopen voor advies.
Bij de pop-up stores kunt u naar binnen lopen voor advies.

  Met nul op de meter energiezuinig wonen

  Een 'nul-op-de-meter-woning' is zelfvoorzienend in energie. Als u uw huis zelfvoorzienend in energie wilt maken, dan zijn er aanpassingen in uw huis nodig. U kunt bijvoorbeeld:

  • goede gevelisolatie aan de binnen- of buitenkant van uw huis plaatsen
  • kozijnen met driedubbelglas plaatsen
  • dak- en vloerisolatie plaatsen
  • een nieuw verwarmings- en ventilatiesysteem plaatsen
  • zonnepanelen plaatsen

  De adviseurs van Hou van je Huis kunnen u helpen en adviseren. U krijgt een advies dat u inzicht geeft in de besparing, investering, terugverdientijd en financieringsmogelijkheden. Stuur uw aanvraag naar duurzaamwonen@denhaag.nl of bezoek 1 van de pop-up stores.

  Met slimme duurzame oplossingen kan uw woning een nul-op-de-meter-woning worden.
  Met slimme duurzame oplossingen kan uw woning een nul-op-de-meter-woning worden.

  Advies over uw offertes

  Heeft u een offerte aangevraagd voor het verbeteren van uw woning, maar weet u niet goed wat de technische termen betekenen? Dan kunt u ook terecht bij Hou van je Huis. Kom met uw offertes langs bij 1 van de pop-up stores of stuur de offertes met uw vragen naar duurzaamwonen@denhaag.nl.

  Den Haag Aardgasvrij

  De gemeente zet zich in voor een aantrekkelijke, groene en gezonde stad. Daarom wil de gemeente dat alle gebouwen (woningen, bedrijfspanden en openbare voorzieningen) in de stad in 2040 aardgasvrij zijn. Lees meer over Den Haag Aardgasvrij.

  Als u lid bent van een VvE kunt u terecht bij de VvE-balie voor advies.
  Als u lid bent van een VvE kunt u terecht bij de VvE-balie voor advies.

  VvE-Balie

  Als u lid bent van een VvE kunt u samen met de andere leden het onderhoud aan de woningen uitvoeren. De VvE-Balie geeft hier advies over.

  Zie ook Duurzaam woningonderhoud

   Gepubliceerd: 11 januari 2018Laatste wijziging: 25 oktober 2018