Meld u aan voor de Nieuwsflits en Magazine Binckhorst

Sinds 2016 wordt het voormalige bedrijventerrein de Binckhorst geleidelijk omgevormd tot een groen en waterrijk gebied, aantrekkelijk om in te werken en te wonen. Meld u aan voor de Nieuwsflits en/of het Magazine en volg de ontwikkelingen.

De Binckhorst is een verrassend deel van Den Haag. Een kasteeltje, een betoncentrale, verschillende soorten horecagelegenheden en nog veel meer bijzondere bedrijven. Er verandert veel in dit gebied.

Aanmelden digitale nieuwsflits Binckhorst in Beweging

De digitale nieuwsflits verschijnt 6 tot 10 keer per jaar met actuele informatie over ontwikkelingen in de Binckhorst. Wilt u de nieuwsflits ontvangen, schrijf u dan in via onderstaande knop.

Meld u aan voor de digitale nieuwsflits

Aanmelden magazine Binckhorst in Beweging

Aanvullend hierop wordt het vernieuwde 'Binckhorst Magazine' uitgegeven met daarin interviews, reportages en achtergrondartikelen. Het magazine is op papier en in digitale vorm (gratis) verkrijgbaar. In de publicatie is aandacht voor thema’s als gebiedsontwikkeling, mobiliteit, kunst & cultuur, sport, recreatie en ondernemerschap. Wilt u het magazine ontvangen, schrijf u dan in via onderstaande knop.

Meld u aan voor het Binckhorst Magazine

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.denhaag.nl/binckhorst.

Gepubliceerd: 26 oktober 2017Laatste wijziging: 12 september 2018