Den Haag - Gebiedsontwikkeling Binckhorst

Gebiedsontwikkeling Binckhorst

Innovatief wonen en werken in de Binckhorst

Hier ontstaat een groene en waterrijke wijk, aantrekkelijk om te werken, wonen en recreëren. De centrale ligging tussen Den Haag, Voorburg en Rijswijk maakt Binckhorst een toplocatie voor stadsontwikkeling.

Lees meer

 • Omgevingsplan

  Met de komst van de nieuwe omgevingswet is er meer ruimte voor inspraak van ondernemers en belanghebbenden op het 'pilot' omgevingsplan voor een aantrekkelijk woon-werkgebied.

  Meer

 • Wonen

  Er is ruimte om een vernieuwende, experimentele wijk te bouwen. Met een spannende mix van bedrijven en bewoners, met verschillende huishoudens, inkomens en leeftijden.

  Meer

 • Werken

  De centrale ligging tussen Den Haag, Voorburg en Rijswijk maakt van Binckhorst een toplocatie en er is veel werkruimte beschikbaar voor aantrekkelijke prijzen.

  Meer

 • Trekvlietzone

  De Trekvlietzone is een deel van de Binckhorst en ligt tussen de Trekvliet en de Binckhorstlaan.
  Langs de Trekvliet komt een gebied voor wonen, werken en recreëren.

  Meer

 • Binckhaven

  In Binckhaven werkt een mix van ondernemers uit de impact economy, in start-ups en bij creatieve bedrijven. Zij zorgen voor een levendige sfeer.

  Meer

 • Rotterdamsebaan

  In de Binckhorst is een groot werkterrein ingericht voor de aanleg van de Rotterdamsebaan. Deze weg zorgt voor een optimale aansluiting van de Binckhorst op de snelwegen.

  Meer

Binckhorst activiteiten