Stadsboerderij de Kakelhof (Loosduinen)

De Kakelhof is een stadsboerderij waar iedereen welkom is. De stadsboerderij is in 1981 geopend. Er worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De boerderij is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Adres en contact

Puccinistraat 215
2551 LN Den Haag
Telefoon: (070) 323 73 63

Openingstijden

Alle stadsboerderijen zijn open van dinsdag tot en met zondag van 9.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over openingstijden tijdens de feestdagen vindt u op Stadsboerderijen in Den Haag.

Activiteiten

Stadsboerderij de Kakelhof in Loosduinen

Op stadsboerderij de Kakelhof is een knuffelhoek. Op de Kakelhof kunnen de cavia's dagelijks van 15.00 tot 16.00 uur geknuffeld worden. En er lopen 2 grote konijnen los rond die zich de hele dag, indien ze daar zin in hebben, laten aaien.

De Kakelhof biedt lesmogelijkheden. Lees hier meer over in het Jaarprogramma.

Bijzonderheden

Op de Kakelhof zijn ook koeien.

3 dagen per week komen er cliƫnten van Ipse de Bruggen helpen op de boerderij. Deze stichting verzorgt dagactiviteiten voor mensen met een verstandelijk beperking. Ze worden begeleid door een van de stadsboerderijbeheerders

Omgeving

De boerderij ligt midden in de wijk Nieuw Waldeck. Naast de boerderij ligt de bokkenstal waar veel bokken en rammen wonen. In de buurt liggen buurt- en schooltuinen.

Zie ook: Stadsboerderijen in Den Haag

Gepubliceerd: 7 april 2017Laatste wijziging: 3 september 2020