Den Haag - Toolkit en advies op maat bij werkzaamheden route Kijkduin-Houtrust

Toolkit en advies op maat bij werkzaamheden route Kijkduin-Houtrust

Als organisatie wilt u uw bezoekers, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk informeren over uw bereikbaarheid. De gemeente ondersteunt u hierbij met een toolkit en advies op maat.

De route Kijkduin-Houtrust wordt helemaal opnieuw ingericht. De weg wordt overzichtelijker en het wordt veiliger om over te steken. Eind april 2019 is de weg klaar voor gebruik. U kunt meer lezen over de planning op de pagina Planning werkzaamheden route Kijkduin-Houtrust.

  Toolkit

  Deze bestanden en teksten kunt u opslaan en gebruiken voor uw eigen communicatie. Heeft u vragen of mist u informatie in de toolkit? Geef dit dan door aan de gemeente.

  A3 poster bereikbaarheid met logo gemeente Den Haag (PDF, 134,7 kB)
  A3 poster bereikbaarheid zonder logo (PDF, 41,1 kB)
  Factsheet inloopavond 18 juni (PDF, 5,8 MB)

  Social media afbeeldingen

  De JPG-bestanden kunt u opslaan en direct delen via social media. Wilt u de afbeelding aanpassen? Gebruik dan het PSD-bestand en open deze in bijvoorbeeld Photoshop.

  Afbeelding statusupdate Facebook (JPG, 368,1 kB)
  Bewerkbare afbeelding statusupdate Facebook (PSD, 1,6 MB)
  Afbeelding Instagram (JPG, 413,3 kB)
  Bewerkbare afbeelding Instagram (PSD, 1,8 MB)
  Afbeelding Twitter (JPG, 294 kB)
  Bewerkbare afbeelding Twitter (PSD, 1,6 MB)

  Standaard tekst

  Deze tekst kunt u bijvoorbeeld gebruiken onderaan uw e-mail of op uw website:

  Verkeershinder route Kijkduin-Houtrust: wij blijven bereikbaar

  Vanaf 26 maart werkt de gemeente Den Haag aan de herinrichting van de route Kijkduin-Houtrust. De werkzaamheden zorgen voor verkeershinder en wegafsluitingen.

  Door de werkzaamheden rijdt u tijdelijk een andere route. Ga voor de actuele omrijdingsroutes naar www.kijkduinhoutrust.nl.

  Advies op maat via Bereikbaar Haaglanden

  Voor advies op maat werkt de gemeente samen met Bereikbaar Haaglanden. Bereikbaar Haaglanden ondersteunt u met bijvoorbeeld probeeracties voor het reizen met het OV of met e-bikes. Ook kan Bereikbaar Haaglanden een vervoersscan voor u doen.

  Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wilt u communicatiemiddelen op maat? Neem dan contact op met de Mobiliteitsmakelaar via mobiliteitsmakelaar@vno-ncwwest.nl.

  Samen bereikbaar

  De gemeente doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. U kunt ons hierbij helpen. Informeer uw bezoekers, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk.

  Tijdens de werkzaamheden is het met name in de spits drukker op de wegen. Het is daarom slim om juist op die tijden te kijken of er alternatieven zijn:

  • Plan afspraken met bezoekers en leveranciers buiten spitstijden.
  • Moedig ander vervoer aan zoals het openbaar vervoer, de fiets of e-bike.
  • Reserveer een parkeerplaats op de Uithof. Daar staan huurfietsen klaar. Kijk voor meer informatie op www.parkenbikedenhaag.nl.

  Kijk voor meer informatie op www.kijkduinhoutrust.nl

  Gepubliceerd: 6 maart 2018Laatste wijziging: 1 juni 2018