Den Haag - Planning werkzaamheden route Kijkduin-Houtrust

Planning werkzaamheden route Kijkduin-Houtrust

Vanaf 26 maart 2018 werkt de gemeente aan de route Kijkduin-Houtrust. De werkzaamheden zorgen voor verkeershinder. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken zijn de werkzaamheden opgedeeld in 6 delen. Eind april 2019 is de weg klaar voor gebruik. Bekijk de planning.

De werkzaamheden zorgen voor verkeershinder. Maak gebruik van de omleidingsroutes die staan aangegeven op de elektronische borden. Hierop wordt de snelste route aangegeven.
 • Deel 1 | 26 maart tot en met 6 mei 2018

  De weg is afgesloten vanaf de Machiel Vrijenhoeklaan ter hoogte van de Kijkduinsestraat tot en met het tankstation. Bus 23 en 24 rijden tijdelijk om.

 • Deel 2 | 7 mei tot en met 20 juni 2018

  De weg is afgesloten vanaf het tankstation aan de Machiel Vrijenhoeklaan tot en met de De Savornin Lohmanlaan. Bus 23 en 24 rijden tijdelijk om.

 • Deel 3 | 26 maart tot en met 5 juli 2018

  De Daal en Bergselaan is weer opengesteld voor verkeer. Tijdens de aanleg van de nieuwe rotonde Sportlaan/Daal en Bergselaan worden de werkzaamheden hervat. Dit levert geen vertraging of extra hinder op.

 • Deel 4 | 2 juli tot en met 9 september 2018

  De Segbroeklaan is afgesloten vanaf de Houtrustweg tot aan de kruising met de Sportlaan. De kruisingen met de Fahrenheitstraat en de Goudenregenstraat blijven open. De hele Sportlaan wordt in twee rijrichtingen opengesteld. De Zonnebloemstraat wordt vanaf de Hyacinthweg eenrichtingsverkeer richting de Daal en Bergselaan. De kruising Ranonkelstraat-Goudsbloemlaan is afgesloten. Vanaf de Boetzelaerlaan is het niet mogelijk rechtsaf richting de Segbroeklaan te rijden. Openbaar vervoer rijdt de normale route.

 • Deel 5 | 10 september tot en met 20 januari 2019

  De Segbroeklaan en de Sportlaan zijn afgesloten vanaf de Goudenregenstraat tot aan de kruising met de De Savornin Lohmanlaan. De Laan van Poot wordt tweerichtingsverkeer. De Zonnebloemstraat vanaf de Hyacinthweg blijft eenrichtingsverkeer richting de Daal en Bergselaan. De omleidingsroutes gaan via de De Savornin Lohmanlaan en de Laan van Meerdervoort. De kruising Daal en Bergselaan blijft open voor voetgangers en fietsers. Bus 24 rijdt een aangepaste route.

 • Deel 6 | 21 januari 2019 tot en met 26 april 2019

  De Segbroeklaan en de Sportlaan zijn afgesloten vanaf de Goudenregenstraat tot aan de Muurbloemweg. De Zonnebloemstraat vanaf de Hyacinthweg blijft eenrichtingsverkeer richting de Daal en Bergselaan. Er wordt een slagboom geplaatst op de Zandzeggelaan om sluipverkeer tegen te gaan. De kruisingen met de De Savornin Lohmanlaan en de Sportlaan blijven wel toegankelijk voor voetgangers en fietsers.

App werkzaamheden Kijkduin-Houtrust

Download de Kijkduin-Houtrust app met vertragingstijden. Bij onvoorziene afsluitingen ontvangt u een pushbericht. Zo gaat u altijd goed voorbereid op weg.

Veelgestelde vragen werkzaamheden route Kijkduin-Houtrust

Hier vindt u antwoorden op de veelgestelde vragen. Mist u een antwoord? Geef dit dan door aan de gemeente via het contactformulier.

Omleidingsroutes bij werkzaamheden route Kijkduin-Houtrust

Tijdens de werkzaamheden aan de route Kijkduin-Houtrust wordt het verkeer omgeleid. Ook rijden bus 23 en bus 24 om tijdens een deel van de werkzaamheden. Gebruik de elektronische borden, zo volgt u de snelste route.

Ga voorbereid op weg. Maak gebruik van de omleidingsroutes op de elektronische borden. Zo volgt u snelste route. De extra reistijd kan oplopen tot een half uur. Pak daarom zo veel mogelijk de fiets en probeer de spits te vermijden.

Kijk voor meer informatie op www.kijkduinhoutrust.nl

Gepubliceerd: 31 mei 2018Laatste wijziging: 30 juli 2018