Nieuwsbericht

Deel 2 werkzaamheden route Kijkduin-Houtrust begint

Gepubliceerd: 30 april 2018Laatste wijziging: 23 mei 2018

Op 7 mei start de gemeente met deel 2 van de werkzaamheden. De Machiel Vrijenhoeklaan gaat dan ook dicht tussen het tankstation en de De Savornin Lohmanlaan. Het 1e deel blijft afgesloten. De kruising met de Muurbloemweg wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Deze is wel bereikbaar voor voetgangers, fietsers en nood- en hulpdiensten. Het tankstation blijft bereikbaar.

Rioleringswerkzaamheden en nieuwe wegindeling

De werkzaamheden worden in deze volgorde uitgevoerd:

 • Het asfalt wordt opengebroken en afgevoerd.
 • Het riool wordt vervangen.
 • De nieuwe wegindeling wordt aangelegd. Deze werkzaamheden duren tot 20 juni. Tussen 20 juni en 5 juli wordt er niet aan de herinrichting van de route Kijkduin-Houtrust gewerkt in verband met de Volvo Ocean Race. In deze periode is de route opengesteld voor al het verkeer.
 • De Daal en Bergselaan is weer open voor verkeer. Tijdens de aanleg van de nieuwe rotonde Sportlaan/Daal en Bergselaan worden de werkzaamheden hervat. Dit levert geen vertraging of extra hinder op.

  Informatieavond werkzaamheden Segbroeklaan

  In de 1e week van juli 2018 start deel 4 van de werkzaamheden op de Segbroeklaan. Omwonenden ontvangen hierover begin juni een bewonersbrief met meer informatie en een uitnodiging voor de informatieavond op 18 juni.

  Ga goed voorbereid op weg en volg de omleidingsroutes.

  Zie ook: www.kijkduinhoutrust.nl