Virtual reality Rotterdamsebaan

De Rotterdamsebaan is uitgebreid in beeld gebracht in virtual reality. Bekijk het traject van de Rotterdamsebaan online.

Rotterdamsebaan in virtual reality (VR) kunt u online bekijken. Ontdek in een auto de route van de Rotterdamsebaan of vlieg er in vogelvlucht over heen. Ook kunt u bekijken hoe de tunnel uitkomt in de Vlietzoom en wandelen door het Molenvlietpark. U krijgt een goed beeld van de nieuwe weg en alle veranderingen in de omgeving.

Laptop of computer

De online versie van de virtual reality kunt u bekijken via uw laptop of computer. Bekijken op een mobiele telefoon of tablet is helaas niet mogelijk. Bij het eerste bezoek aan de VR moet u de plugin 'Unity webplayer' installeren. Een tip is om de kwaliteit van de VR op 'standaard' in te stellen. De legenda vindt u links onderin de balk van de VR en rechts bovenin.

360 graden foto’s

Op 3 plekken in het traject van de Rotterdamsebaan is het mogelijk om 'rond' te kijken. Met behulp van de 360 graden foto’s kunt u de situatie voor en na bekijken. Dit kan op de volgende locaties:

  • Binckhorst ter hoogte van de tunnelmond
  • Molenvlietpark
  • Knooppunt Ypenburg

De 360 graden foto’s van de Binckhorst, knooppunt Ypenburg en het Molenvlietpark kunt u bekijken op een mobiele telefoon, tablet of computer.

beeldscherm met filmpje toekomstige rotterdamsebaan
Kijk voor meer informatie op www.rotterdamsebaan.nl
Zie ook Site met virtual reality Rotterdamsebaan
Zie ook site met 360 graden foto's

    Gepubliceerd: 5 november 2015Laatste wijziging: 13 november 2020