Nieuwsbericht

Minder overlast Rotterdamsebaan: heeft u een idee?

Gepubliceerd: 12 juli 2019Laatste wijziging: 16 augustus 2019

Heeft u een goed idee om de overlast door de aanleg van de Rotterdamsebaan te beperken? Doe dan mee aan de prijsvraag 'Minder hinder'. U kunt tot en met zondag 15 september 2019 meedoen.

De aanleg van de Rotterdamsebaan gaat helaas niet zonder overlast. De aannemerscombinatie Rotterdamsebaan neemt al veel maatregelen om overlast tijdens de bouw van de Rotterdamsebaan te voorkomen of te beperken. Toch zijn er vast nog meer maatregelen te bedenken waaraan de aannemer nog niet heeft gedacht. Heeft u een idee? Doe dan mee met de prijsvraag Minder hinder.

Hoe kunt u meedoen?

Stuur een e-mail met uw reactie naar rotterdamsebaan@denhaag.nl of vul de prijsvraag in via de Rotterdamsebaan-app op uw smartphone.

Inzenden kan tot en met zondag 15 september 2019. Uiterlijk begin november 2019 wordt het winnende idee bekend. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Unieke prijs

Het beste idee dat ook daadwerkelijk uit te voeren is, wint. De prijs: een bezoek voor 2 personen aan de bouwplaats van de Rotterdamsebaan.

Bij de vorige prijsvraag won het idee om een FLIP (Fietsend Lid In Projectteam) aan te stellen. Dit is een persoon die al fietsend een ronde langs de werkterreinen maakt en daarbij verkeersmaatregelen toetst op comfort en veiligheid voor de fiets. Sindsdien is de FLIP een vast onderdeel van het uitvoeringsteam bij de Rotterdamsebaan.

2 FLIP's fietsen door de Binckhorst en inspecteren de fietsroutes
2 FLIP's fietsen door de Binckhorst en inspecteren de fietsroutes
    Zie ook: Werkzaamheden Rotterdamsebaan