Nieuwsbericht

Informatiebijeenkomst over nieuwe bediencentrale in Scheveningen

Gepubliceerd: 9 mei 2019Laatste wijziging: 13 mei 2019

De bediencentrale aan de haven van Scheveningen wordt vervangen. Het huidige gebouw is verouderd en te klein voor de bediening van de Rotterdamsebaan.

In de bediencentrale ‘het Semafoor’ aan het Adriaan Maasplein wordt al het in- en uitgaande scheepvaartverkeer begeleid. Ook zorgen de medewerkers voor de bediening en bewaking van de tunnels, bruggen en pollers in Den Haag. Het gebouw voldoet niet meer aan de huidige eisen voor een bediencentrale.

Omdat uitbreiding niet mogelijk is, komt er een nieuw gebouw voor in de plaats. Daar komt ook de bediening en bewaking van de nieuwe Victory Boogie Woogietunnel wanneer de Rotterdamsebaan klaar is. Voor de nieuwbouw is een voorlopig ontwerp gemaakt.

Inloopbijeenkomst

Op dinsdag 4 juni 2019 is er een inloopbijeenkomst over het voorlopig ontwerp van de nieuwe bediencentrale. Hierbij zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om het ontwerp toe te lichten. Daarnaast maken ze de planning voor de bouw bekend en beantwoorden ze vragen. Er is geen vast programma voor de bijeenkomst. U kunt zelf bepalen op welk moment u binnenloopt.

Datum: dinsdag 4 juni 2019

Tijd: 16.30 tot 19.00 uur

Plaats: Havenbedrijf gemeente Den Haag, Visafslagweg 1, op de 1e etage in de centrale hal.

Aanmelden

Wilt u bij de inloopbijeenkomst aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar rotterdamsebaan@denhaag.nl

Huidige bediencentrale op het Adriaan Maasplein
Huidige bediencentrale op het Adriaan Maasplein
Zie ook: www.rotterdamsebaan.nl