Burenoverleg Vlietzoom

Er is regelmatig een Burenoverleg Vlietzoom. Bedrijven en omwonenden uit de directe omgeving van de werkzaamheden, zijn welkom om bij het Burenoverleg aan te sluiten. Van elk overleg wordt een kort verslag gemaakt.

Tijdens het Burenoverleg worden de werkzaamheden in de Vlietzoom en Hoornwijck toegelicht. Omdat de 'buren' van het werk worden uitgenodigd, worden vragen en/of klachten besproken en wordt gezocht naar een passende oplossing.

Vergaderdata

Het eerstvolgende Burenoverleg is op:

  • donderdag 2 juli

Deze bijeenkomst is digitaal en live te volgen tussen 18.00 uur en 19.00 uur. U kunt via een chat online vragen stellen of uw vragen van tevoren mailen naar rotterdamsebaan@denhaag.nl. Uw vraag behandelen we dan tijdens de bijeenkomst.

Wilt u meedoen met deze bijeenkomst? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden. De aanmeldpagina, staat vanaf 25 juni online. Als u het aanmeldformulier heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail met een inlogcode en verdere uitleg over de online bijeenkomst.

Presentaties

Vraag de presentaties die de Combinatie Rotterdamsebaan gaf tijdens de overleggen op via rotterdamsebaan@denhaag.nl. Vergeet niet de datum van het overleg te vermelden.

Verslagen bijeenkomsten

    Gepubliceerd: 7 december 2018Laatste wijziging: 24 juni 2020