Burenoverleg Binckhorst

Het Burenoverleg Binckhorst vindt regelmatig plaats. Bedrijven en omwonenden die in de directe omgeving van de werkzaamheden werken en wonen, zijn welkom om bij het Burenoverleg aan te sluiten. Van het overleg wordt een kort verslag gemaakt.

Tijdens het Burenoverleg worden de werkzaamheden in de Binckhorst toegelicht. Omdat de ‘buren’ van het werk worden uitgenodigd, kunnen vragen en/of klachten worden besproken en kan gezocht worden naar een passende oplossing.

Vergaderdata

Het eerstvolgende Burenoverleg is op:

  • donderdag 2 juli

Deze bijeenkomst is digitaal en live te volgen tussen 18.00 uur en 19.00 uur. U kunt via een chat online vragen stellen of uw vragen van tevoren mailen naar rotterdamsebaan@denhaag.nl. Uw vraag behandelen we dan tijdens de bijeenkomst.

Wilt u meedoen met deze bijeenkomst? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden. De aanmeldpagina, staat vanaf 25 juni online. Als u het aanmeldformulier heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail met een inlogcode en verdere uitleg over de online bijeenkomst.

Presentaties

U kunt de presentaties die de Combinatie Rotterdamsebaan heeft gegeven tijdens de overleggen opvragen via rotterdamsebaan@denhaag.nl. Vergeet daarbij de datum van het overleg niet te vermelden.

Verslagen bijeenkomsten

    Gepubliceerd: 2 januari 2018Laatste wijziging: 24 juni 2020