Ontvang meldingen over werk aan de Erasmusweg via WhatsApp

Er wordt gewerkt aan de Erasmusweg. Wilt u het weten aIs er iets is aangepast in de omleidingsroutes? Of als er onverwachte extra vertraging is op de omleidingsroutes? Wilt u meer informatie over de planning van het werk? Meld u dan aan voor de gratis berichtenservice via WhatsApp. U kunt via WhatsApp ook vragen stellen.

Er zijn 2 verschillende WhatsApp berichtendiensten over de Erasmusweg. U kunt u voor beide diensten aanmelden, maar ook voor 1 van beide.

Meldingen over het verkeer

Wilt u een bericht ontvangen bij onverwachte wegafsluitingen of een vertraging van meer dan 45 minuten op een van de omleidingsroutes? Bijvoorbeeld als een pechgeval de weg blokkeert?

Meld u dan aan voor de verkeersinfo berichtenservice:

  • Aanmelden: Stuur via WhatsApp een bericht met de tekst ‘verkeersinfo aan’ naar nummer 06-30 87 74 80.

  • Afmelden: Stuur via WhatsApp een bericht met de tekst ‘verkeersinfo uitnaar nummer 06-30 87 74 80.

Meldingen over de werkzaamheden

Wilt u tussendoor informatie krijgen over het werk en wat dit voor de buurt betekent? U ontvangt dan bijvoorbeeld een bericht als een nieuwe fase in het werk begint of als er onverwacht iets aangepast wordt in de wijk.
Meld u dan aan voor de werkinfo berichtenservice:

  • Aanmelden: Stuur via WhatsApp een bericht met de tekst ‘werkinfo aan’  naar 06-30 877 480.

  • Afmelden: Stuur dan via WhatsApp een bericht met de tekst ‘werkinfo uit’ naar 06-30 877 480.

Krijgt u een melding en wilt u meer weten? Dan kunt u op dit bericht reageren. Er ontstaat dan een normaal WhatsApp-gesprek. Dit gesprek is altijd direct met een medewerker en is dus niet te zien door andere gebruikers van de berichtenservice.

Vragen stellen via WhatsApp

Via telefoonnummer 06-30 877 480 kunt u via WhatsApp altijd een berichtje sturen met uw vraag of opmerking. Uw vragen worden beantwoord van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 tot 17.30 uur. Stuurt u een bericht buiten deze tijden? Dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord op de eerstvolgende werkdag.

Meer weten?

Heeft u vragen over de WhatsApp berichtendiensten over de Erasmusweg? Stuur dan een e-mail naar erasmusweg@denhaag.nl of neem contact op via:

Gepubliceerd: 5 augustus 2019Laatste wijziging: 1 augustus 2019