Gemeente investeert in bereikbaarheid en onderhoud wegen

Met de boodschap 'Den Haag maakt het' houdt de gemeente u op de hoogte van alle verbeteringen en werkzaamheden. De werkzaamheden kunnen gevolgen voor u hebben.

Den Haag groeit. Het aantal inwoners neemt toe en de stad verwelkomt steeds meer bezoekers en bedrijven. Om mee te groeien met de tijd moet de stad zich blijven vernieuwen. En net als elke andere stad heeft Den Haag onderhoud nodig. Daarom blijft de gemeente flink investeren in openbaar vervoer, fietsvoorzieningen, riolering, veilige wegen en bruggen. En in prettige wijken met voldoende parkeerplekken. Zo creëert de gemeente banen en blijft Den Haag een aantrekkelijke, internationale stad waar mensen snel en veilig hun bestemming kunnen bereiken.

Veranderingen

De komende jaren wordt er heel wat werk verricht. Naast onderhoud aan wegen, bruggen en kademuren, vernieuwt de gemeente ook het openbaar vervoer. Een aantal belangrijke tramlijnen krijgt moderne en ruimere trams, comfortabele haltes en actuele reisinformatie. Steeds meer fietspaden worden geasfalteerd en extra fietsstallingen worden gebouwd op drukke plekken, zoals stations. In woonwijken komen er meer parkeerplaatsen bij.

Kortom, de gemeente werkt op veel plekken tegelijkertijd. Dit brengt overlast met zich mee, zoals omleidingen of tijdelijke wegafsluitingen. Dit kan overlast geven. De gemeente vraagt uw begrip en geduld tijdens het onderhouden en verbeteren van de stad.

Blijf op de hoogte

De werkzaamheden worden zodanig gepland dat er meerdere dingen tegelijkertijd aangepakt worden. Zo blijft de overlast beperkt. Bijvoorbeeld de aanleg van nieuw asfalt en het vervangen van de riolering. Ook zorgt de gemeente ervoor dat de stad tijdens het werk bereikbaar blijft en dat u goed en op tijd geïnformeerd wordt. Zo gaat Den Haag vooruit: duidelijk en efficiënt. Blijf op de hoogte via www.denhaag.nl/verkeersprojecten.

Gepubliceerd: 12 september 2016Laatste wijziging: 8 augustus 2017