Landréstraat: nieuwe bestrating

De Landréstraat krijgt nieuwe bestrating. Dit is nodig, want veel stoeptegels in de straat liggen los. Boomwortels drukken de stoeptegels omhoog. Ook de rijbaan krijgt nieuwe stenen. Het werk duurt van half april tot eind november 2021.

Landréstraat: opdrukkende wortels in stoep
Landréstraat: opdrukkende wortels in stoep

Werkzaamheden

De huidige bestrating van de rijbaan en stoepen wordt verwijderd. Daarvoor gaat telkens een deel van de straat dicht. Automobilisten en fietsers moeten omrijden.

Planning

Het werk duurt van half april tot eind november 2021. De werktijden zijn overdag van 7.00 tot 16.00 uur. Het werk gebeurt in fases.

Fase Gedeelte Start Eind
1 Landréstraat vanaf Pisuissestraat 12 april 2021 half mei
2 begin mei half juni
3 begin juni eind juni
4 half juni eind juli
5 eind augustus eind september
6 half september eind oktober
7 tot aan Aaltje Noordewierstraat half oktober half november 2021

Parkeren

In het deel van de Landréstraat waar wordt gewerkt kunt u tijdelijk niet parkeren. De parkeerterreinen die bij de flats horen blijven wel bereikbaar.
Heeft u een gehandicaptenparkeerplaats? Dan krijgt u een tijdelijke parkeerplaats (op kenteken) aangeboden. Neem hiervoor contact op met de omgevingsmanager.

Hulpdiensten

Hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie) moeten de wijk goed kunnen bereiken. Parkeer uw auto daarom alleen in de parkeervakken. Dan kunnen de hulpdiensten er goed door in geval van nood. Als het nodig is, legt de gemeente rijplaten neer.

Huisvuil en grofvuil

Tijdens het werk kunnen bewoners hun huisvuil niet aanbieden zoals normaal. In de straat staan borden die aangeven waar dat wel kan. Bewoners kunnen daar ook het grofvuil plaatsen. Maakt u een afspraak voor het ophalen van grofvuil? Geef de juiste locatie door.

Veiligheid

De gemeente doet er alles aan om zo veilig mogelijk te werken. Toch blijven werkterreinen gevaarlijke plaatsen. Vertel kinderen om hier niet in de buurt te spelen.

Landréstraat
Landréstraat

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met omgevingsmanager Joleen Schrier. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (085) 822 04 25 of via e-mail: denhaag@itc-groep.nl.

Gepubliceerd: 31 maart 2021Laatste wijziging: 5 mei 2021