Badhuisstraat: nieuwe inrichting en riolering

De Badhuisstraat in Scheveningen is toe aan een opknapbeurt. De straat ziet er onaantrekkelijk uit. De inrichting van de straat is verouderd en ook het riool is aan vervanging toe. De gemeente werkt aan een plan voor een nieuwe inrichting en vervangt ook het riool. Naar verwachting start het werk in 2023.

In juni 2020 lag er een schetsontwerp voor de herinrichting van de Badhuisstraat. Hierin zijn verschillende idee├źn en wensen van bewoners, ondernemers en de gemeente opgenomen. Dit plan is verder uitgewerkt in een voorlopig ontwerp.

Artist Impression Badhuisstraat
Artist Impression Badhuisstraat

Informatiebijeenkomst

Op woensdag 22 september 2021 hield de gemeente een online informatiebijeenkomst over het voorlopig ontwerp. U kunt deze bijeenkomst terugkijken via de knop hieronder.

Bijeenkomst bekijken

Op 30 november 2021 is het Voorontwerp Herinrichting Badhuisstraat vastgesteld. U vindt dit in het Raadsinformatiesysteem (RIS) onder nummer 310728. Het voorontwerp wordt uitgewerkt in een definitief ontwerp. Daarna vindt in 2023 de uitvoering plaats. Mensen die in de buurt wonen, krijgen hierover nog bericht.

  Planning

  • Half 2022: definitief ontwerp
  • Eind 2022: opstellen definitief ontwerp bestek en aanbestedingen
  • Begin 2023 : start van het werk aan de straat

  Meer informatie

  Bekijk de Informatiebijeenkomst herinrichting Badhuisstraat van 30 juni 2020 (YouTube-kanaal van de gemeente)

  Gepubliceerd: 31 januari 2022Laatste wijziging: 16 mei 2022