Nieuwsbericht

Verdeel € 50.000 over uw favoriete plannen voor de Scheveningse Parkwijken

Gepubliceerd: 4 juni 2021Laatste wijziging: 4 juni 2021

Bewoners van Duttendel-Wittebrug, Zorgvliet en Van Stolkpark (samen de Scheveningse Parkwijken) mogen bepalen waar de gemeente het wijkbudget van € 50.000 aan uitgeeft. Dit om de wijk mooier, groener en gezelliger te maken. Woont u in de Scheveningse Parkwijken? Dan kunt u tot en met donderdag 24 juni 2021 stemmen op uw favoriete plan(nen).

Bewoners dienden tussen 11 maart en 11 april 2021 34 plannen in. Deze plannen kregen meer dan 25 likes en de gemeente heeft ze gecontroleerd op haalbaarheid. Dat leverde 10 haalbare plannen op, waarop nu gestemd kan worden. De plannen met de meeste stemmen voert de gemeente samen met de indieners van de plannen uit.

Stemcode

Woont u Duttendel-Wittebrug, Zorgvliet of Van Stolkpark en bent u 12 jaar of ouder? Dan heeft u, als het goed is, per post een persoonlijke stemcode gekregen. Hiermee kunt u te stemmen op uw favoriete plannen voor de Scheveningse Parkwijken via www.scheveningseparkwijkenbegroot.nl. Zo bepaalt u samen met andere bewoners welke plannen de gemeente uitvoert.

Zo werkt het

  • Ga naar www.scheveningseparkwijkenbegroot.nl.
  • Bekijk de plannen en kies welke u het beste vindt.
  • Verdeel € 50.000 over uw favoriete plannen.
  • Stem met uw persoonlijke stemcode. Let op: deze kunt u 1 keer gebruiken.

Heeft u geen persoonlijke stemcode ontvangen? Neem dan contact op met stadsdeel Scheveningen via scheveningseparkwijkenbegroot@denhaag.nl.

Hulp nodig?

Heeft u moeite met online stemmen? Vraag dan hulp aan familie, vrienden of buren. Lukt dit niet dan kunt u contact opnemen met Marleen Oomes, projectleider Scheveningse Parkwijken Begroot. Marleen is te bereiken via telefoonnummer 06 - 31 10 63 95 of via e-mailadres scheveningseparkwijkenbegroot@denhaag.nl.

Uitslag

De gemeente maakt donderdag 1 juli 2021 bekend welke plannen de meeste stemmen hebben gekregen en samen binnen het bedrag van € 50.000 passen. Door de coronamaatregelen kunnen alleen de indieners van de 10 gekozen plannen bij de prijsuitreiking zijn. De uitslag vindt u daarna ook op www.scheveningseparkwijkenbegroot.nl.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op www.scheveningseparkwijkenbegroot.nl.

    Hulp bij uw plan

    Ook los van het wijkbudget helpt de gemeente u graag met uw plan voor de wijk. Zo kijkt de gemeente of uw plan uit te voeren is en of het in aanmerking komt voor een activiteitensubsidie. Meer informatie leest u op de pagina Activiteitensubsidie voor stadsdeel aanvragen.

    Scheveningse Parkwijken Begroot