Nieuwsbericht

Verdeel € 30.000 over uw favoriete plannen in Noordelijk Scheveningen

Gepubliceerd: 8 september 2020Laatste wijziging: 15 september 2020

De gemeente maakt geld vrij om Noordelijk Scheveningen mooier, socialer, sportiever en groener te maken. Bewoners en ondernemers hebben hiervoor 49 plannen ingediend. Er zijn 11 haalbare plannen. Woont u in Noordelijk Scheveningen? U kunt u tot en met donderdag 1 oktober 2020 stemmen op uw favoriete plannen.

De 49 plannen kregen 2.088 ‘likes’. 31 plannen kregen meer dan 25 likes en deze zijn getoetst op haalbaarheid. Dat heeft 11 haalbare plannen opgeleverd waarop iedereen kan stemmen. De plannen met de meeste stemmen voert de gemeente uit.

Uw stem uitbrengen

  • Ga naar www.noordelijkscheveningenbegroot.nl    
  • Ga naar 'Stemmen'
  • Bekijk de plannen en kies welke plannen u het beste vindt
  • Verdeel € 30.000 over uw favoriete plannen
  • Stem met uw persoonlijke stemcode

Stemcode

Woont u in Noordelijk Scheveningen en bent u 12 jaar of ouder? Dan heeft u per post een persoonlijke stemcode ontvangen. Hiermee kunt u stemmen op uw favoriete plannen voor Noordelijk Scheveningen via www.noordelijkscheveningenbegroot.nl.

Heeft u geen persoonlijke stemcode ontvangen? Neem dan contact op met stadsdeel Scheveningen via noordelijkscheveningenbegroot@denhaag.nl.

Hulp bij het stemmen

Heeft u moeite met online stemmen? Vraag dan hulp aan familie, vrienden of buren. Of kom langs bij de wijkwinkel aan Gentsestraat 22a. Op dinsdag 22 september van 10.00 tot 13.00 uur is er een medewerker van het stadsdeel die u kan helpen. Neem uw persoonlijke brief en uw legitimatiebewijs mee.

U kunt ook stemmen voor anderen. Dat kan ook via de wijkwinkel. Neem hiervoor zijn of haar persoonlijke brief met stemcode, kopie van het legitimatiebewijs en een schriftelijk akkoord mee.

Uitslag

Op donderdag 8 oktober maakt de gemeente de winnende plannen bekend.

Meer informatie

U vindt meer informatie op www.noordelijkscheveningenbegroot.nl.