Nieuwsbericht

Maak kans op € 30.000 voor uw plan voor Duindorp

Gepubliceerd: 15 september 2020Laatste wijziging: 15 september 2020

De gemeente maakt geld vrij om Duindorp mooier, socialer, sportiever en groener te maken. Bewoners en ondernemers mogen hiervoor zelf met een plan komen. Ze maken kans op € 30.000 om dit plan uit te voeren. Stuur uw plan vóór zondag 11 oktober 2020 in.

Iedereen mag een plan indienen. De gemeente en wijkberaad Duindorp kijken samen of uw plan haalbaar is. Daarna verdelen de inwoners van Duindorp het geld over de haalbare plannen. Zo bepalen de inwoners zelf welke plannen uitgevoerd worden.

Hoe werkt het?

Stuur uw plan vóór zondag 11 oktober 2020 in via het aanmeldformulier op www.duindorpbegroot.nl. Uw plan komt dan direct online te staan. Het is de bedoeling dat u daarna zelf aandacht vraagt voor uw plan. Bijvoorbeeld door het te delen via social media. U kunt ook langsgaan bij de bewoners in de buurt.

De wijk stemt mee

Iedereen in de wijk kan op de plannen stemmen door ze te 'liken'. Heeft uw plan op zondag 18 oktober 25 likes? Dan gaat het plan door naar de volgende ronde. In deze ronde controleren de gemeente en wijkberaad Duindorp de overgebleven plannen op haalbaarheid. Alle haalbare plannen maakt de gemeente op donderdag 9 november 2020 bekend op www.duindorpbegroot.nl.

Bewoners verdelen € 30.000 over de overgebleven plannen

Samen met uw wijkgenoten bepaalt u welke plannen doorgaan. U kunt het bedrag van € 30.000 verdelen over 1 of meerdere plannen. Dit kan tot en met vrijdag 11 december. Bewoners van Duindorp van 12 jaar en ouder krijgen half november 2020 een brief hierover.

Heeft u nog vragen?

Mail naar duindorpbegroot@denhaag.nl. Of neem contact op met community builder Mariëlle Zomerschoe. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 55 12 79 93.

Prijsuitreiking

Op zaterdag 19 december 2020 maakt de gemeente de winnende plannen bekend. In verband met de coronacrisis wordt later bekendgemaakt waar en hoe dit gebeurt.

Meer informatie

Meer informatie over Duindorp Begroot vindt u op www.duindorpbegroot.nl.

    Ook los van het wijkbudget helpt de gemeente u graag met uw plan voor de wijk. Zo kijkt de gemeente of uw idee uit te voeren is en subsidie kan krijgen. Lees meer op de pagina Activiteitensubsidie voor stadsdeel aanvragen.