Nieuwsbericht

Kruising Nieuwe Duinweg / Nieuwe Parklaan: nachtelijke werkzaamheden

Gepubliceerd: 14 mei 2019Laatste wijziging: 14 mei 2019

De gemeente laat de bocht voor afslaand verkeer op de kruising Nieuwe Parklaan - Nieuwe Duinweg verbeteren. De bocht is nu te krap voor grote voertuigen. Het werk gebeurt in de nacht van 27 op 28 mei 2019 om verkeer zo min mogelijk te hinderen.

Ter hoogte van de tramhalte Nieuwe Duinweg richting Scheveningen wordt over een lengte van ongeveer 60 meter de middenstrook op de Nieuwe Parklaan versmald. Het werk begint na de avondspits op maandag 27 mei en is waarschijnlijk voor de ochtendspits van dinsdag 28 mei klaar.

Bereikbaarheid en overlast

Het werk heeft geen gevolgen voor de trams die er rijden. Het autoverkeer wordt omgeleid. Alle woningen en inritten blijven bereikbaar, maar het kan zijn dat u moet omrijden om bij uw woning te komen. De aannemer plant het werk zo dat er 's nachts zo min mogelijk geluidsoverlast is.

Veiligheid

De gemeent doet er alles aan om de veiligheid tijdens het werk te garanderen. Toch blijven werkterreinen gevaarlijke plaatsen. Het is verstandig kinderen hierop te wijzen.

Meer informatie

Heeft u vragen, stuur dan een bericht naar het e-mailadresprojectbureau-nrr@denhaag.nl of bel met telefoonnummer (070) 353 86 86. Bij overlast in de nacht kunt u bellen met de uitvoerder, telefoonnummer 06 - 52 85 04 99.